To je to što me zanima!

'Bilo bi mi bolje da organiziram razne zabave, a ne da glumim'

Jennifer Aniston žali što se bavi glumom jer bi kao organizatorica zabava bolje zarađivala. Vjeruje da bi je organiziranje više usrećivalo i da bi ga jako dobro radila
Vidi originalni članak

Proslavila se ulogom u seriji 'Prijatelji', a nakon toga se udala za Brada Pitta (47). On ju je ostavio zbog mlađe Angeline Jolie (35), no Jennifer Aniston (41) preživjela je taj težak udarac. I dalje glumi, a ima onih koji njenu glumu kritiziraju. Čak i sama kaže kako je možda trebala izabrati neku drugu profesiju.

- Znam složiti izvanredan  Dirty Martini i Bloody Mary, a prijateljima često pripremam tulume na kojima poslužim razne vrste chilija - kaže glumica te dodaje kako joj je poprilično žao što nije postala organizatorica zabava. 

- Znam izabrati ljude koje treba pozvati na tulum da ne bi bilo dosadno, a dobru atmosferu osiguram kombiniranjem sitnih detalja koji sve usreće - hvali se Jennifer te kaže kako njene tulume, koji su uvijek super, može uništiti samo onaj tko se previše napije, a i to se znalo dogoditi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • legenda_3 18.01.2011.

    ova je zena medijska-kurva. Uvijek se o njoj pise..Ja sam iz danske, i moram reci svaki tjedan je ta na VIP-strani.. Ona bih se ubila da je medije zaborave..-

  • music16 18.01.2011.

    aww volim ju.prelijepa <3

  • yumma 18.01.2011.

    Meni je ona baš zgodna i simpa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare