To je to što me zanima!

Bilo je vrijeme: Napokon dolazi film s najljepšom junakinjom

Jako dugo su svi pravi obožavatelji stripa i filma čekali da se najavi djelo o impresivnoj Black Widow. Njihovo vrijeme napokon je stiglo jer je studio Marvel krenuo u akciju
Vidi originalni članak

Marvel Studios napokon kreće u izradu filma kojeg je publika, a posebice svi pravi obožavatelji, čekala otkako je u kina stigao 'Iron Man 2'. U pitanju je film 'Black Widow', o istoimenoj junakinji koju već neko vrijeme glumi Scarlett Johansson.

Kako se šuška u Hollywoodu, film bi mogao stići i ranije nego što se očekivalo. Po svemu sudeći, na scenariju za film se ubrzano radi kako bi film mogao biti spreman za izlazak 2020. godine. Scarlett Johansson je čak i navodno potpisala ugovor za glumu u filmu, vrijedan nevjerojatnih 25 milijuna dolara.

Uz Scarlett, u filmu bi trebali glumiti i Jude Law te Ben Mendelsohn no te uloge još uvijek nisu sto posto potvrđene.

OPAKO 'Black Panther': Pjesmu za film skladao je Kendrick Lamar

Prije nego što u kina dođe 'Black Widow', superjunakinju ćemo moći vidjeti u filmu 'Avengers: Infinity War'. Valja i spomenuti kako Johansson, odnosno Black Widow, neće biti prva superjunakinja koju ćemo vidjeti u njezinom solo filmu. Bit će to i Captain Marvel glumice Brie Larson koji nam dolazi naredne godine.

Uvod u 'to djelo dat će nam 'Black Panther', koji u kina stiže 16. veljače 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare