To je to što me zanima!

'Bio je uz mene kad su mi našli tumor na mozgu, uvijek je tu...'

Pjevačica Ivana Hlupić s dečkom gitaristom osvojila je žiri ‘Supertalenta’. Par je nerazdvojan otkad su Ivani 2009. liječnici dijagnosticirali zloćudni tumor na mozgu
Vidi originalni članak

Prije dvije godine otišla sam na CT zbog jakih glavobolja. Svijet mi se srušio kad sam saznala da imam tumor. No nisam gubila nadu, rekla nam je Zagrepčanka Ivana Hlupić (21) koja je glasom osvojila publiku i žiri 'Supertalenta'.

Najveća potpora bio joj je dečko Siniša Viltužnik (21), koji ju je u showu pratio na gitari.

- U vrijeme kad sam saznala za tumor ušla sam u uži krug na audiciji za RTL-ov show ‘Hrvatska traži zvijezdu’. No morala sam na operaciju pa se nisam mogla dalje natjecati - rekla je Ivana. 

Uz njezin bolnički krevet cijelo vrijeme bdio je dečko Siniša, s kojim je četiri godine u vezi. Iako je donedavno mislila kako nema sreće u životu, zaključila je da prava ljubav sve pobjeđuje. Naime, pri porođaju je dobila bakteriju Escherichiju coli koja inficira mokraćne puteve i uzrokuje crijevne bolesti. Također, godinama boluje od kroničnoga gastritisa, a u glavi zbog hidrocefalusa ili 'vodenglave' ima pumpicu za odvođenje viška tekućine. I na rutinskoj operaciji vađenja krajnika umalo je iskrvarila zbog liječničke pogreške.

Studentica zagrebačke Rock akademije nakon operacije na mozgu nije imala novac za lijekove, no prikupila ga je uz pomoć Večernjeg lista. Bolest je, dodaje, sad iza nje, a uz Sinišu i obitelj, utjehu pronalazi i u glazbi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • una222 29.10.2011.

    elim vam svu sreću ovoga svijeta, uz toliku ljubav i podršku vrijedi se boriti

  • crysis2 28.10.2011.

    nedaj se IVANA znao sam ja da ces puno toga uspijeti uvjek si bila super frendica u srednjoj pozdrav od kolege iz srednje i samo tako dalje :)))) bas mi je drago

  • Faustina009 28.10.2011.

    To je prava ljubav i to je pravi dečko - koji stoji uz svoju djevojku i u dobru i zlu i daje joj podršku, hrabrost i ljubav..Da ne kažem da je zreliji od nekih muškaraca starijoh od 30 i nekoliko godina , koji kad čuju da žena pati povremeno od nesanice ili da ima nekih drugih problema, omda pobjegne glavom bez obzira - sa takvim čovjekom nebi niti tikve htjela saditi i povraća mi se od takovih, dok ih dobro život ne izbuba neznaju cijeniti život b+niti druge ljude oko sebe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare