To je to što me zanima!

Bipa Fashion.hr: Poznati nisu propustili modnu poslasticu

Uz Marijanu Cigić u Gliptoteci HAZU, druge večeri 26. Bipa Fashion.hr-a predstavili su se i Morana Krklec, Ivana Janjić, te dizajner Marko Plukavec koji stoji iza modnog branda Unaesthetik
Vidi originalni članak

Kreacije dizajniram sama. Nešto i šivam, trenutna kolekcija je nešto kompliciranija pa imam i svoje krojačice, rekla je Marijana Cigić pobjednica natjecanja za najbolje mlade dizajnere Fashion Incubatora.

Mlada dizajnerica, koja je prvi put nastupila na Fashion.hr-u, publiku je uvela u svoj zamišljeni svijet likova Orke i Eme. Dizajniranju pristupa na način da ne kreira samo odjevne komade već cijele životne situacije, uloge i likove.

Tako su dvije sestre Orka i Ema imale glavnu ulogu njezinog modnog performansa.

– Na ljeto putujem u Barcelonu, pripremam se za jesensku kolekciju i također na jesen se selim u Zagreb. To su moji trenutni planovi – rekla je mlada dizajnerica.

Uz Marijanu Cigić u Gliptoteci HAZU, druge večeri 26. Bipa Fashion.hr-a predstavili su se i Morana Krklec, Ivana Janjić, te dizajner Marko Plukavec koji stoji iza modnog branda Unaesthetik.  

Modnu poslasticu nisu propustila ni poznata lica poput Kristine Šalinović, Nikoline Ristović, Mare Milin, Branke Donassy, Romana Deckera, Tihane Harapin Zalepugin i drugih.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MynameisNO 17.03.2018.

    Ova Tihana Harapin Zalepugin u životu nije čula ni za jednu drugu boju osim crne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare