To je to što me zanima!

Birali pobjednika internet talent showa: Bilo je teško odlučiti...

Martin Kuzmanović pobjednik je prvog internet talent showa Story pop zvijezda. U žiriju su sjedili Franka Batelić, Boris Đurđević, Dalibor Petko, Garry Burrows...
Vidi originalni članak

Martin i Josipa su bili najbolji i bilo nam je odlučiti, rekao je Boris Đurđević iz Colonije nakon biranja pobjednika prvog internet talent showa Story pop zvijezda.

Osim Đurđevića, pobjednika su birali i Franka Batelić, Dalibor Petko, Zrinka Ferina i direktor Arene centra Garry Burrows. Žiri se dvoumio između Martina Kuzmanovića i Josipe Žižić, a pobjedu je odnio Martin. Natjecatelji su pjevali po jednu pjesmu na engleskom i jednu na hrvatskom jeziku.

Buduće zvijezde došli su pogledati bivši stanari Big Brother kuće Horvat Čagalj i Nikola Maurović te Gianna Apostolski.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • segor19871211 25.06.2012.

    Franki ne stoje franzete

  • Palac_gore 21.06.2012.

    Za Franku mi je ajde drago uspila se cura probit u usporedbi sa svim tim pobjednicima talenata,mada njezine pjesme su mi koma..a i užasno je iritantna i antipatična..kopira sve redom i tak.. Petku nebi sudila on je radijski voditelj i pušta svakojaku glazbu i necu pljuvat po tome jer se ukusi razlikuju..svatko voli drugačije..

  • vilim 21.06.2012.

    Čovjek koji svakodnevno preko Narodnog radija zagađuje eter s najgorim šundom domaće glazbe odlučuje o "mladim talentima" ???, tog karikaturalnog lika Petka ne bih stavio ni da radi za kopirnim strojem!!!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare