To je to što me zanima!

Bisera je pod povećalom, traži joj se baš i najmanja greška

S obzirom da smo ovaj tjedan u Biserinoj regiji, žiri je drži pod posebnim povećalom i imaju velika očekivanja. Bisera maneštru često radi i kod svoje kuće
Vidi originalni članak

Prvi dan donio je znatan pomak u ravnoteži snaga među kandidatima – kontinentalci su tri tjedna suvereno vladali listama najboljih, no sada je red da se Primorci pokažu i dokažu. 

Proljeće u Istri donosi pravo bogatstvo u vidu svježih namirnica, a samim time i plejadu domaćih delicija. Mlade i svježe namirnice ne treba puno termički obrađivati, što će dokazati i današnji izazovi teme 'brzog ručka' – maneštre od bobići i fritaje sa šparogama i pršutom.

Natalija i sama priznaje da joj istarska kuhinja ne odgovara zbog jednostavnosti recepata i kratke pripreme namirnica, s čime se u svojoj kuhinji dosad nije susretala. 

Zbog toga je odlučila držati se recepta za oba današnja brza ručka. Za razliku od nje, Nenad će pokušati dokazati žiriju da i s malo namirnica može napraviti sočna jela. Naravno, maneštri i fritaji će dodati malo osobnosti, ali bez previše „kompliciranja“.

S obzirom da smo ovaj tjedan u Biserinoj regiji, žiri je drži pod posebnim povećalom i imaju velika očekivanja. Bisera maneštru često radi kod kuće pa će se žiri trebati dobro potruditi kako bi joj našao poneku zamjerku. 

Hoće li ih biti, doznat ćemo večeras u 21:10 sati, u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“, samo na RTL Televiziji!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vanilijica 16.04.2014.

    Mislim da imaju dobar debeo razlog.Gđa. Bisera niš ne zna kuhati i niš nije kuhala ak nebu ni ovaj tjedan dobra kad je njezina regija neka onda ide ća nije zaslužila da bude tamo.

  • Bad Blue Boy 15.04.2014.

    onoj anki bi sve daaaa...

  • mutna77 15.04.2014.

    Odličan show!

Komentiraj...
Vidi sve komentare