To je to što me zanima!

Biste li i vi varali partnera da ste poznati i slavni?

Posljednji hrvatski poznati preljubnik je Tony Cetinski. Svi se još sjećaju afere Višnjić - Rupić. Sad vas pitamo što mislite o preljubu
Vidi originalni članak

Najčešći razlog prekida zvjezdanih veza je nevjera. Kad ste bogati i slavni, prilike za preljub vam navodno dolaze svako malo jer uvijek postoji netko kome ste baš vi "najdraža zvijezda". Biste li i vi pali pred iskušenjem da vam se svaki dan nabacuju žene ili muškarci? Biste li mogli ostati vjerni svome partneru/ici kad biste bili svjesni da vas "ljubav" čeka na svakom koraku? Slabi li bogatstvo osjećaj za moral i vjernost? Biste li se ponašali kao Mel Gibson, koji je već godinama vjeran svojoj ženi, ili biste se ponašali poput Georgea Clooneya, koji svako malo traži sve "mlađe i slađe" djevojke? Biste li se možda ponijeli poput Judea Lawa, koji je bračnu idilu uništio aferom s dadiljom? Vrijedi li institucija braka u svijetu bogatih i slavnih jednako kao u "normalnom svijetu"? Biste li mogli kao Tony Cetinski nekoliko mjeseci nakon vjenčanja ljubiti drugu djevojku, ili kao Goran Višnjić ljubavnici napraviti dijete? Varaju li zvijezde uopće više nego "obični ljudi" ili se njihove avanture čine kao svakodnevne zbog medijske eksponiranosti? Što uopće mislite o varanju partnera/ice? Biste li oprostili preljub?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • majstorović 13.02.2008.

    nema se tu puno komentirati, ak ćeš varat, varat ćeš...

  • crystal 13.02.2008.

    Varanje nema veze s time da li si slavan ili ne. Ako nekoga iskreno voliš nećeš ga prevariti. Slavne osobe se izvlače na to da su okružene obožavateljima, da im ne mogu odoljeti, a tu se vidi kakav karakter imaju. Nemaju svoje Ja i lako podlegnu kušnji.

  • felipe 08.02.2008.

    najsmješnije je što to pita novinar iz 24sata gdje hvata tko koga stigne..uzduž i poprijeko:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare