To je to što me zanima!

Biste li mogli otkriti svoju intimu u 'Trenutku istine'?

Biste li mogli kao Miro Noršić u emisiji priznati da ste s djevojkom u inat majci? Je li novac dovoljan razlog za otkriti svoju intimu pred cijelom nacijom?
Vidi originalni članak

U prvoj emisiji showa "Trenutak istine" 27-godišnji Miro Noršić priznao je da mu je sadašnja djevojka, s kojom je u vezi bio dvije godine, bila prvo seksualno iskustvo, ali i da ga ona u seksu baš i ne zadovoljava. Osim toga, iskren je bio i kada je potvrdno odgovorio na pitanje je li s djevojkom u inat svojoj majci. "Pao" je kada je rekao da je zadovoljan veličinom svog penisa, makar bi čak i oni "najveći" vjerojatno htjeli barem još jedan centimetar. Otišao je kući bez ijedne osvojene kune, a nakon emisije ostavila ga je i djevojka koja se nije mogla pomiriti s toliko istine iz usta svog dragog, koji je čak rekao i da ju je spreman oženiti. Biste li vi imali hrabrosti spojeni na poligraf odgovarati na najintimnija pitanja? Mislite li uopće da je odgovorati na takva pitanja pred cijelom nacijom hrabrost ili egzibicionizam? Biste li se usudili riskirati odlazak u emisiju ako imate ljubavnicu ili takvu neku tajnu koja vam može sasvim poremetiti odnose u životu? Mislite li da je ovakav tip reality emisije otišao predaleko sa zadiranjem u intimu? Mislite li da će show doživjeti veliku popularnost? Za koliko biste vi novca bili spremni  sudjelovati u emisiji i odgovarati na intimna pitanja pod poligrafom?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • RajskaEva 20.09.2008.

    Naravno da ne. Mislim da se ne bih ni prijavljivala na takav show ne iz razloga da imam što skrivati, nego jer je to u potpunosti napravljeno da bi se ljudi šprdali s natjecateljima koji tamo idi govoriti o glupostima poput veličine svojih spolnih organa. Koga je briga za to?! Podsjeća me emisija na Jerrya Springera... Samo se čeka trenutak kada će netko izvaliti nešto glupo i prosto glede seksualnog zivota ponajvise, kako bi se ostatak Hrvatske smijao tom primitivizmu... A šta da se radi, kad nemamo kvalitetnijeg programa pa gledamo stvari poput Mijenjam ženu, BB, Trenutka istine i slično...

  • JAX 16.09.2008.

    kad bi to rekao onda vise ne bih imao intime i to bi me obijezilo za cijeli zivot

  • slavonac 91 16.09.2008.

    sve bi bilo ok da nije bio pohlepan i uzeo fino 50000 kn i otišo kući,ostavila bi ga ova sigurno ali bi makar pare imao po šta je i došao,a ovako,popušio pare,osramotio se ko konj i ostao bez \'\'buduće\'\' žene!! jebiga miro,svako je jednom gadno zaje*e ali ti si se zaje*o gadno!!nosi se sad sa pohlepom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare