To je to što me zanima!

Bit će mu 'čupavo': Objavio je 'fotku' supruge dok se depilira

Glumica Millie Mackintosh i reper Professor Green već mjesecima se svađaju, jer on neprestano tulumari. Nezadovoljstvo su odlučili pokazati i na Instagramu
Vidi originalni članak

Glumica Millie Mackintosh (25) i njezin suprug, reper Professor Green (31) bračne probleme rješavaju putem društvenih mreža i osvećuju se jedno drugom. 

Reper je odlučio osramotiti Millie pa je na njezinom profilu na Instagramu podijelio fotografiju dok se ona kupa i depilira u kadi. 

- Taj neugodni trenutak kada te suprug uhvati dok se depiliraš, odluči te fotografirati tvojim mobitelom i objaviti 'fotku' - napisao je u opisu fotografiju. 

Millie je prije toga objavila njegovu fotografiju dok se izležava u krevetu. 

- Znam gdje ću provesti cijeli dan - napisala je uz fotografiju.

Millie je na nedavnom odmoru u Istanbulu zahtijevala razvod. Par se vjenčao 2013., a krajem prošle godine posjetili su i psihologa jer su se mjesecima svađali zato što reper neprestano tulumari.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • gabriella_1 24.07.2015.

    Ma kak se ona može njemu osvetiti. Za ženu je bezbroj situacija neugodno (depilacija, čupanje obrva, rašpanje noktiju, kuhanje bez frizure, buđenje bes šnimke). Kak se njemu osvetiti? Izležava se? Naradio se. Neobrijan je. To je sad in, kao i pivski trbuh i dlake iz nosa. Na muškarcima je sve sexyi šarmantno, a na ženama je sve fuj, bljak.I onda su u stalnoj žurbi jer ne stignu sve to na sebi urediti, pa sve oko sebe, pa su frustrirane, ili su u pms-u ili menopauzi! i prođe život kok kažeš keks!

  • PATRICIA 22.07.2015.

    Prije bih rekla da je ovo namješteno nego da se osvećuju.

  • Galeb i ja 22.07.2015.

    Jako interesantno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare