To je to što me zanima!

Bit će prijatelji: Vlado (24) više ne ljubi Natašu Bekvalac (31)

Prema pisanju srpskog Kurira, shvatili su da njihova veza nema perspektivu. Maneken je nakon prekida otišao u Grčku gdje su trebali zajedno otputovati
Vidi originalni članak

Pobjednik reality showa Survivor više ne ljubi pjevačicu Natašu Bekvalac (31), piše srpski Kurir. Izvor blizak bivšem paru otkrio je da je Vladimir Vuksanović (24) prošlog tjedna prekinuo tromjesečnu vezu s pjevačicom. Dan nakon prekida Vlado je otišao u Grčku gdje su zajedno trebali otputovati. Navodno su shvatili da njihova veza nema perspektivu i odlučili ostati prijatelji.

- Razlaz nije bio buran. Nije bilo patetike, odrasli su i normalni ljudi koji su u jednom trenutku shvatili da nemaju zajedničke interese i stavili su točku na tu priču - otkrio je izvor.

Nakon Vladina odlaska, Nataša je otputovala k obitelji u Novi Sad.

- Ona će na kraći odmor u jednu od zemalja u regiji, a očekuje je i radno ljeto, jer je pjesma 'Pozitivna' napravila bum - kaže izvor.

Pjevačica i maneken prohodali su odmah nakon njegova povratka iz Kostarike u kojoj je boravila i njezina sestra Kristina (27). Iako su tvrdili da nisu u vezi, tijekom nedavnog boravka na Braču snimljeni su kako se maze i grle.

Maneken je nedavno na Ibizi snimio provokativni spot s pjevačicom u kojem glumi njezina ljubavnika. Par je u njemu snimio dosta 'vrućih' ljubavnih scena.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • manora 27.06.2012.

    ava ceka vlak za grcku..

  • Ovca009 27.06.2012.

    E to ti je zahtjevan zivot. Meso za meso. A zivot sve samelje

  • triangle 27.06.2012.

    Ma tako je Vladek-mlad si,zgodan,uživaj sad dok možeš,iskusi što više svega pa ćeš znati što ti treba i paše u životu kad se jednom smiriš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare