To je to što me zanima!

Bit će veselo: Stanari će jedni druge nominirati pred svima

Kao da dnevne svađe i nastajanje te rastavljanje klanova nije dovoljno, Veliki Brat odlučio je 'zakuhati' situaciju. Večeras će stanare svi slušati kada nominiraju druge
Vidi originalni članak

U 11. emisiji uživo, stanari će jedno pred drugim morati reći koga nominiraju pa će tako mnogi saznati ono što do sada nisu znali jedni o drugima. 

Bit će im to još jedan šok nakon nedavnog ponovnog ulaska Stefani u Kuću koja je sinoć otkrila stanarima da se vratila najviše zbog toga što joj je vani hladno i nema gdje izaći pa joj je, rekla je, najbolja opcija bila doći natrag u Kuću.

Uz sve to, večeras će na pozornici Big Brothera Antonija i Sky ugostiti i dvoje bliskih osoba Zorice i Gorana. Goranovu zaručnicu Leilu i Zoričinog supruga Simu

Bit će zanimljivo čuti što njihove najmilije osobe imaju reći o njihovom odnosu u Kući. Tko će večeras napustiti show, koga će stanari nominirati, te kakve će biti reakcije, vidjet ćemo u 21 sat, na RTL-u. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Dario Buden Dubec 07.11.2015.

    Kakvi zgubidani i niskoristi

  • - DAVOR - 07.11.2015.

    Ko mi Radu naljuti uvalim mu kruti :P Davide bolje šuti da ju možda Mika il Giba ne naljuti :P

  • Samo Kale 06.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare