To je to što me zanima!

Bitka Lukasa Nole: 'Ne dam da mi se život vrti oko bolesti...'

Prije tri godine doznao je da ima rak grla te je u borbi da "ukroti zvijer" vidno smršavio, a nakon operacije, koju je obavio dr. Mišo Virag iz KB Dubrava, dobio je dobru i lošu vijest
Vidi originalni članak

Redatelj serije 'Čuvar dvorca' za Gloriju je prvi put progovorio o raku grla, koji ga nije omeo u dovršavanju posla na kojem je radio punih deset godina i za koji je - nakon što je prestao pušiti četiri kutije cigareta dnevno - imao više energije nego prije.

- Nije da me se baš ne čuje, no lakše mi je pisati nego govoriti - kaže Lukas Nola (53), koji je posljednjih godina prošao dvije velike bitke.

Prva je životna: prije tri godine doznao je da ima rak grla te je u borbi da "ukroti zvijer" vidno smršavio, a nakon operacije, koju je obavio dr. Mišo Virag iz KB Dubrava, dobio je dobru i lošu vijest. Dobro je - što mu je unatoč lošim prognozama - sačuvano grlo. No stradale su glasnice, zbog čega danas, kako u šali kaže, zvuči kao Darth Vader. 

Druga je bitka, pak, profesionalna. Cijelo je desetljeće radio na TV serijalu "Čuvar dvorca" - o radu jugoslavenske tajne službe Udbe osamdesetih godina prošloga stoljeća - koja se sada počela emitirati na HTV-u.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 21.09.2017.

    Moj tata je iperirao daleke 1984 g u 49 godini zivota... i jos je ziv. U 8 mj je slavio 80 rodjendan. Ima kanilu i prica iz stomaka jer je isso na vjezbe govora.

  • barbaboro 21.09.2017.

    Zanimljivo, ali primijetio sam slijedeće. Ja pušim cca kutiju dnevno, i ne mogu se pod milim Bogom ostaviti pušenja. Ali, znam nekoliko mojih i prijatelje i znanaca, koji su pušili 3, pa i 4, a jedan je čak otvarao i 5. kutiju, na večer... i ostavili su se pušenja bez problema, odjednom, preko noći. Zaključio sam da se mnogo lakše ostavi cigareta onaj tko tako enormno puši, nego onaj (kao ja) koji puši "umjereno", tj. "samo jednu kutiju".

  • no_country_for_old_men 21.09.2017.

    baš me briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare