To je to što me zanima!

Bivša djevojka Brune Petkovića ponosno pokazala baku Zdenku, najbogatiju ženu u Hrvatskoj...

Nekadašnja manekenka Tea Slavica provela je ugodno poslijepodne u društvu bake Zdenke s kojom je ispijala koktele na zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

Manekenka i bivša djevojka nogometaša Brune Petkovića (28), Tea Slavica (24) u četvrtak je pokazala baku, Zdenku Infeld (65) na Instagram profilu, inače jednu od najbogatijih žena poduzetnica u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vrijeme je za aperol spritz s bakom - napisala je Tea na fotografiji na kojoj njezina baka pozira u kafiću.

Sudeći prema fotografijama, Tea i Zdenka su provele ugodno poslijepodne na zagrebačkoj špici ispijajući koktele.

BIVŠA MISICA Tea Slavica vratila se tenisu! Zaigrat će na Stars Open Touru

U intervjuu za HRT Zdenka je ispričala detalje o svom životu. Vlasnica je firme koja je jedna od najvećih proizvođača žica za gudačka i trzajuća glazbala na svijetu. Rodila se 14. travnja 1958. godine u Zagrebu, osnovnu školu je završila u Adamovcu, a srednju Trgovačku školu u Zagrebu. Krajem sedamdesetih godina je počela raditi u zagrebačkoj tvrtki na kontroli rada.

Zdenka se 1975. udala za Morisa Palislamovića iz Banja Luke s kojim je dobila dvoje djece, sina i kćer. Nakon četiri godine braka, Moris je poginuo u prometnoj nesreći, a Zdenka se šest mjeseci oporavljala od ozljeda. Sa samo 22 godine ostala je udovica s dvoje male djece.

- Vraćali smo se s plesnjaka, Moris je vozio, a ja sam bila na mjestu suvozača, kod Zeline smo izletjeli ceste i imali smo strašan sudar. Moris je nakon šest sati preminuo u bolnici, a ja sam jedva preživjela. S teškim ozljedama i otvorenim prijelomima, šest mjeseci provela sam u bolnici, a još pola godine sam se oporavljala - otkrila je poduzetnica ranije za Jutarnji list.

Ubrzo je upoznala austrijskog glazbenika Petera Infelda za kojeg se udala. Zatim je upisala studij menadžmenta i počela raditi u suprugovoj tvrtki Thomastik Infeld. Peter je tada izgubio sve što je imao jer su ga prevarili voditelji Zaklade Infeld. Zdenka je na austrijskom sudu 2005. tužila odgovorne u Zakladi Infeld, a proces je dobila 2013. godine, kada je dobila je i austrijsko državljanstvo.

PETKOVIĆEVA BIVŠA Tea pozirala nakon vježbanja pa pokazala i svoju umjetničku crtu

Zdenka i Peter u braku su bili pet godina, a on je preminuo od bolesti 2019. godine. Od 2017. do danas, Zdenka je nastavila suprugovu ostavštinu te je 2016. preuzela i dansku tvrtku Jargar Strings. Infeld trenutačno živi u Beču, dok u Hrvatsku dolazi povremeno i ljetuje na Krku. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • VLADEK72 05.06.2023.

    ja bih radije staru koku ( dobru juhu ).

  • liliZG2.0 03.06.2023.

    ova mlada dama me podsjetila na cruelu de vil iz disney-vog crtića.

  • ro kaj 03.06.2023.

    Baka bolja od unuke, mmmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare