To je to što me zanima!

Bivša djevojka Toše Proeskog, Andrijana Budimir, rodila sina

Andrijana Budimir, koja je bila dugogodišnja djevojka pokojnog pjevača, prije pola godine udala se za ugostitelja iz Skoplja. Poslije Tošine smrti povukla se iz medija
Vidi originalni članak

Jako sam sretna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba 'Metalurg' te budući reprezentativac naše države, izjavila je posljednja djevojka Toše Proeskog za makedonske medije. Andrijana Budimir u subotu je rodila dječaka kojemu je dala ime Maksim. 

Andrijana, koja je bila dugogodišnja djevojka pokojnog pjevača, prije pola godine udala se za ugostitelja iz Skoplja. 

S Proeskim je bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan, opet su obnovili vezu. Poslije njegove smrti morala je dokazivati da su bili u vezi, a ubrzo se povukla iz medija. U listopadu prošle godine obilježilo se šest godina od teške prometne nesreće u kojoj je pjevač izgubio život. 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • sala 05.03.2014.

    vijest o tome je mrak , jos ste trebali napisati da je tosino , mi smo hrvati stvarno rodjeni da vodimo tudje brige a nase ko je........

  • riki1980 05.03.2014.

    Sram je bilo!

  • Tamara34 05.03.2014.

    Naravno da mlada cura mora nastavit sa svojim životom,neće valjda otić u časne,neka joj je sa srećom,a Tošea sigurno nosi u srcu i ima posebno mjesto u njezinom životu,al novinari su lešine stvarno ispada da je rodila Tošino dijete,od muhe uvijek naprave slona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare