To je to što me zanima!

Bivša djevojka Vedrana Ćorluke zasjala na reviji: Nakon prekida se posvetila poslu u vrtiću...

Vedrana je zasjala u elegantnoj crnoj haljini, a sve je upotpunila štiklama i torbicom u istoj boji. Pažnju je privukla jer se ne pojavljuje često u javnosti
Vidi originalni članak

Modna revija 'Atelier The Future', koja je trajala tri dana, okupila je brojne slavne zvijezde. Na samom kraju događanja čak šest dizajnera ispričalo je svoje modne priče, a sve je iz publike pratila i Vedrana Linardić.

MANEKENKA VEDRANA LINARDIĆ Bivša Ćorlukina cura je teta u vrtiću: Djeca joj draža od piste

Vedrana je zasjala u elegantnoj crnoj haljini, a sve je upotpunila štiklama i torbicom u istoj boji. Pažnju je privukla jer se ne pojavljuje često u javnosti pa su tako sve oči bile na njoj.

Vedrana je postala poznata kao uspješna manekenka, a neki ju pamte i po vezi sa slavnim nogometašem, Vedranom Ćorlukom (37). Vedrana i Vedran u vezi su bili 2011. godine, ali njihova romansa nije dugo potrajala. On se zaljubio u Franku Batelić (30), a ona je nastavila s vaterpolistom Ivanom Capanom. Niti njihova ljubav nije dugo potrajala.

Iako je bila popularna i uspješna u svom poslu, Vedrana se odlučila za mirniji život pa je tako postala i teta u vrtiću.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • patak Bubi 08.05.2023.

    A u kojem vrtiću radi? Pitam zbog djeteta, čini se dobra teta.

  • Valinor 08.05.2023.

    Da priča ide tako da je ostala ćorlukina cura/žena sipali bi tu drvlje i kamenje jer je sponza koja ništa ne radi, a sad je odjednom top jer kao "radi normalan posao". Kratko je bila u vrtiću di mi je bila mala, ne čini mi se da je izazvala neko oduševljenje, znala se pojavit u majicama s grudnjakom vani. Čini mi se da je bila tamo oko 2 mjeseca i pozdrav

  • Zlatna Vuga 08.05.2023.

    Koja je svrha ovoga članka? Nikakvih informacija, samo konstatacija da je Ćorlukina bivša i da je teta u vrtiću. I onda je to povod nekim komentatorima koji vrijeđaju Franku, a da je ne poznaju osobno niti znaju kakva je. Kao što ne znaju ni kakva je ta bivša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare