To je to što me zanima!

Bivša Feminnemka Ivana Marić proslavila 10. godišnjicu braka: Vjenčali su se na petak trinaesti

Pozirali su za društvene mreže, modno su se i uskladili. a pratitelji su im čestitali. Fotografiju je komentirao i pjevač Damir Kedžo koji je napisao: 'Čestitke ljudi, prekrasne su ti curice'
Vidi originalni članak

Bivša pjevačica grupe Feminnem, Ivana Marić (37), proslavila je desetu godišnjicu braka. Povodom slavlja je pozirala sa suprugom, fotografom Vjekoslavom Šunjićem (49) i njihovim dvjema kćerima. Par se i modno uskladio. 

- Proslavili smo 10 godina braka koje prođoše ko dlanom o dlan i obogatiše nas ovim plodovima ljubavi koja su naša najljepša ostavština ovom svijetu! - napisala je u opis objave.

Pratitelji na društvenoj mreži su joj čestitali, a fotografiju je komentirao i pjevač Damir Kedžo (33) koji je napisao: 'Čestitke ljudi, prekrasne su ti curice'.

DRUGO DIJETE Ivana Marić rodila kćer: Vera Monika i ja vas pozdravljamo

Inače, golupčići su se vjenčali na petak trinaesti, točnije 13. kolovoza 2010., i to u Bolu na Braču. 

- Zapravo mi je bila fora da se vjenčamo u petak trinaestog jer sam cijeli obred zamislila vrlo nekonvencionalno. Nije bilo svadbe niti pompe, ceremonija se održala u vijećnici u Bolu, a osim nas i Vite Marije, bili su prisutni samo kumovi, dugogodišnji prijatelji te njihov osmomjesečni sinčić. Nakon toga smo svi otišli na plažu Zlatni rat, gdje smo gledali zalazak sunca sjedeći na pijesku i ispijali šampanjac Dom Perignon. Moj jedini uvjet bio je da smo svi u bijelom - ispričala je tada Ivana za Gloriju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • emachines525 14.08.2020.

    Starija gospoda su uvijek dobro dosla :)

  • Messerschmitt Bf 109K 14.08.2020.

    Ja mislio slikala se sa svojim ocem. 🤢🤮🤮🤮

  • Maligreen 14.08.2020.

    Kaj joj je samo Deda došao na proslavu i slikanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare