To je to što me zanima!

Bivša hrvačica ne podnosi kad je nasrtljivci štipaju za guzu

Djevojka najpoznatijeg holivudskog neženje u šoping nikad ne ide bez Georgea. On joj, kaže, bira odjeću koju će kupiti i govori u čemu izgleda zavodljivo i seksi
Vidi originalni članak

Stacy Keibler voli pristojne dečke sa smislom za humor, a najbitnije joj je da se vole zabavljati. Muškarci je najčešće opsjedaju u klubovima jer iskorištavaju gužvu kako bi je ispipali.

Svi se žele družiti s njom jer je zabavna i divna osoba, rekao je njezin bivši dečko. Stacy Keibler (31), bivša američka hrvačica i djevojka Georgea Clooneya, “pada” na pristojne muškarce kakav je i njezin sadašnji dečko.

- Ne volim nasrtljivce koji se vole očešati o mene u prepunom klubu. Misle da će mi odgovarati ako me uštipnu za stražnjicu. E, na to totalno poludim i već sam ih nekoliko zašamarala jer su to učinili - rekla je Stacy u intervjuu za australsko izdanje časopisa Maxim. 

Bivša sportašica pozirala je na krevetu u seksi rublju. Djevojka najpoznatijeg holivudskog neženje i najseksi muškarca na svijetu u šoping nikad ne ide bez Georgea. On joj, kaže, bira odjeću i govori u čemu izgleda zavodljivo i seksi.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Faustina009 26.03.2012.

    Tako i treba Stacy - i ja bih da sam toliko visoka istukla svakog nepristojnog muškraca, bojali bi me se da imam njezinu visinu, a ja se nebi nikoga bojala bila bi poput Xene.Štipanje za guzicu ili hvatanje je kranje vulgarni nastup prem ženi i želi je prikazati kao lagani plijen i isključivo kao seksualni objekt

  • suncicaoblak 26.03.2012.

    Koliko sam skontala - Žena od 30 godina izađe u lokal, uštipne je čovjek od 30-40 godina, i ona istuče tog čovjeka. Zar se to nije radilo sa 13 godina?

  • andi_1 26.03.2012.

    nebitno !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare