To je to što me zanima!

Bivša i sadašnja supruga su uz bolesnog Brucea Willisa. Obitelj je stalno skupa, svi zajedno...

Bruce i Demi rastali su se 2000. godine, ali ostali su u dobrim odnosima. Ponovno se vjenčao 2009. godine, a njegova sadašnja i bivša dobre su prijateljice
Vidi originalni članak

Glumac Bruce Willis (67) od prošle se godine bori s teškom bolešću, afazijom, koja mu je uzrokovala poteškoće u govoru. Zbog nje je glumac morao prekinuti svoju karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovo stanje se, nažalost, pogoršalo. Obitelj je objavila priopćenje gdje su otkrili kako je Bruceu dijagnosticirana i frontotemporalna demencija - oblik demencije s ranim početkom, koja se najčešće pojavljuje prije 65. godine.

STANJE SE POGORŠALO Obitelj Brucea Willisa objavila potresnu vijest: On ima opaku bolest, bori se s demencijom

Kako se više ne bavi glumom, Bruce svoje vrijeme provodi uz obitelj, suprugu Emmu Heming Willis (44), bivšu suprugu Demi Moore (60) i svoje petero djece, Rumer, Tallulah, Scout, Evelyn i Mable.

Bruce i Demi upoznali su se 1987. godine na premijeri filma 'Stakeout'. U to vrijeme Demi je bila zaručena za glumca Emilia Esteveza. Ubrzo je prekinula vezu sa zaručnikom i započela vezu s Bruceom. Par se vjenčao iste godine, neplanirano, kada su otputovali u Las Vegas. Imali su intimno vjenčanje u hotelskoj sobi, sa malim brojem uzvanika.

- Bili smo u kasinu i tada je Bruce rekao: 'Mislim da bi se trebali vjenčati'. Šalili smo se o tome u avionu, ali odjednom se činilo da njemu to nije bila šala - rekla je jednom prilikom Demi. Mjesec dana nakon vjenčanja u Vegasu, vjenčali su se ponovno, a pozvali su sve njihove slavne prijatelje.

1988. godine dobili su prvo dijete, kćer Rumer Glenn Willis, 1991. dobili su drugu kćer Scout LaRue, a 1994. kćer Tallulah Belle.

Poznati holivudski par se nakon 13 godina braka odlučio razvesti, 1998. godine. U to vrijeme često su bili razdvojeni mjesecima zbog brojnih obaveza koje su oboje imali. Službeno su se razveli 2000. godine. Ipak, iako je njihovom braku došao kraj, ostali su u dobrim odnosima i nastavili su zajedno odgajati djecu.

Bruce je nakon Demi upoznao ljubav svog života, suprugu Emmu Heming s kojom je u braku i danas. Bruce i Emma upoznali su se 2007. godine i vrlo brzo i zaljubili. Vjenčali su se 2009. godine, a unatoč razlici od 23 godine, u sretnom su braku već 14 godina.

Bruce je jednom prilikom rekao kako se u Emmu zaljubio na prvi pogled, a navodno su se upoznali u teretani. Nekoliko godina kasnije svoju su ljubav okrunili brakom u zajedničkoj kući u Turks i Caicosu, a imali su i drugu ceremoniju vjenčanja u Beverly Hillsu, tjedan dana nakon prvog vjenčanja.

Emma Heming manekenka je još od devedesetih godina, a nosila je revije u New Yorku, Parizu i Milanu. Brendovi za koje je šetala pistom uključuju Chanel, Valentino, Giorgio Armani i mnoge druge.

Prvo dijete, Mabel Ray, dobili su 2012. godine, a drugo, Evelyn Penn, 2014. godine.

Bruce i Demi su nakon razvoda ostali prijatelji, a prijateljice su i Demi i Emma. Obitelj je zajedno bila i u karanteni usred pandemije 2020. godine. Nakon što je glumcu otkrivena teška bolest - afazija, cijela obitelj bila je uz njega. Zajedno provode sve blagdane, uživaju u obiteljskim večerama i aktivnostima. Sada kad mu je dijagnosticirana i demencija, obitelj mu je najveća podrška.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cicinakitu7 16.02.2023.

    Bivsa i sadasnja supruga.... Hollywood je leglo izopacenosti kojom se truje cijeli svijet

  • likalnik 16.02.2023.

    Odličan glumac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare