To je to što me zanima!

Bivša kandidatkinja Ljube opet ide u borbu s kilama: 'Popustila sam kočnice, stala s treninzima'

Da bih se opet prijavila prekretnica je bila ta da su mi svakodnevne aktivnosti bile onemogućene, sama šetnja mi je bila izazov, pa tako i rad s djecom u teškoćama u razvoju, priznala je Ljube
Vidi originalni članak

Ljube Bartulović sa suprugom Goranom već je bila u drugoj sezoni 'Života na vagi', a vratila se sada u sedmoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nekako u glavi nisam bila spremna nositi se s tom odgovornosti - rekla je Ljube i dodala kako su u showu uvjeti idealni, dok su se vani sreli s realnosti.

'ŽIVOT NA VAGI' Krunoslav Šuvak želi biti vozač kamiona, a cilj mu je skinuti čak 100 kilograma: 'Motiviran sam'

- Nisam bila svjesna uspjeha niti sam si dala ohrabrenje i motivaciju da bih nastavila. Promjenu nisam vidjela. Nisam se prihvatila jer sam pokušala ispuniti očekivanja drugih. Sada sam si najveća motivacija, ali i najveći neprijatelj - objasnila je u emisiji, a sada je otkrila zašto se ponovo prijavila.

- Da bih se opet prijavila prekretnica je bila ta da su mi svakodnevne aktivnosti bile onemogućene, sama šetnja mi je bila izazov, pa tako i rad s djecom u teškoćama u razvoju. Ne mogu kvalitetno raditi svoj posao. Jednostavno mi je sve postalo teško. Nisam vidjela drugi izlaz i s obzirom na to da smo sve ovo već prošli, to mi je jako dobar poguranac za naprijed - izjavila je za RTL.

Nakon 'Života na vagi', kako je objasnila Ljube, jedan period je održavala težinu, ali kasnije je lagano popuštala kočnice.

BILA JE U ŠESTOJ SEZONI Dragica je nakon Života na vagi promijenila život: Skinula je 43 kg i izgleda potpuno drugačije

- U međuvremenu se dogodio život, ali ne bih to toliko krivila već to što sam vratila stare navike i još sam uz sve smanjila kretnju jer sam u međuvremenu položila vozački ispit i sve sam obavljala automobilom. Inače bih hodala. Smanjila sam obroke, vratila sam se vrlo brzo starim navikama i onda se u ovom periodu dogodio veliki porast kilograma - dodala je.

Položila je vozački i do najbližeg dućana išla autom, a poslije showa su se smanjili i treninzi.

- Iskreno, kada sam se ponovno prijavila, nisam očekivala toliku podršku. Ljudi vjeruju u mene i u ovaj proces. Misle da mi je ovo sada jako potrebno, čak i više nego prošli put - zaključila je Ljube koja ponovo kreće u borbu s kilogramima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gklosman 07.09.2023.

    Bolje da ne komentiram ovakve ljude

  • 07.09.2023.

    kako se ja ne mogu udebljati nije mi jasno,a jedem sve sto stignem

  • Nalla 07.09.2023.

    Ova Ljuba me baš srdi. Ima izgovore zakaj se opet udebljala, navodno ništa nije stigla i mogla, ali je imala vremena za jelo. Pa to moraš svako malo jesti da natučeš 200 kila. Meni to stvarno nije nikak jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare