To je to što me zanima!

Bivša misica Mia Pojatina udala se u vjenčanici od 15 tisuća kuna

'Kad sam je obukla prvi put, zaljubila sam se i to je bilo to. Počela sam plakati, naježila sam se', rekla je Mia. Gost iznenađenja bila je violončelistica Ana Rucner
Vidi originalni članak

Bivša Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina (26) u subotu se udala za Filipa Žaju nakon tri godine veze. Svadba se održala na zagrebačkim golf terenima, a mlada je zasjala u vjenčanici od 15 tisuća kuna, kako prenosi RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad sam je obukla prvi put, zaljubila sam se i to je bilo to. Počela sam plakati, naježila sam se - rekla je Mia kojoj je gost iznenađenja bila violončelistica Ana Rucner s dečkom Markom Duvnjakom koji ju je pratio na bubnjevima. Party od 250 uzvanika je na otvorenom trajao dva sata, prije nego su se mladenci i uzvanici preselili u salu.

- Meni je bila trema u trbuhu, ali sad kad smo si rekli 'da', sad je stvarno sve u redu! Cijeli dan očekuješ to, očekuješ taj događaj, taj formalni dio da prođe, ali bilo je lijepo, sad je malo splasnula napetost pa možemo uživati, ali bilo je super i do sada - dodaje Mia.

Među brojnim gostima našla se i bivša missica i pjevačica Kristina Bralo sa zaručnikom bivšim misterom turizma Matejem Cvitanovićem. 

POGLEDAJTE I LIVE PRIJENOS 24. SUSRETA ZA RUDIJA U GORNJOJ STUBICI: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedii888 12.09.2021.

    joj kako je to lijepo

Komentiraj...
Vidi sve komentare