To je to što me zanima!

Bivša optužila Akijevog sina da ju je maltretirao

Nikolina Janković optužila je Kikija za nasilje i preljub jer on s drugom ženom čeka drugo dijete? Kristijan demantira kako je neodgovoran otac
Vidi originalni članak

Kiki me nije tukao šakama, ali me je bacao, tresao i davio. Istina je da sam mu se jedanput suprotstavila i dobila novčanik u glavu, rekla nam je Nikolina Janković (23). Njih dvoje su roditelji osmomjesečnog sina Davida. Njezina sestra Dragana Horvat je za tjednik Arena optužila Kristijana da ne plaća alimentaciju i da ne pita za sina. Rekla je kako je Kiki prebio Ninu.
- On viđa sina jedanput na tjedan, ali ne plaća redovito alimentaciju - rekla je Nikolina. Kiki demantira da je neodgovoran otac.
- Dajem novac za sina. Imam uplatnice. Želim ga viđati svaki dan, ali čekamo odluku suda jer mi Nina ne dopušta da ga viđam. Nikad je nisam tukao. Sedam puta smo prekidali i mirili se zbog Davida. Ona je jako ljubomorna, a poludjela je kad sam joj nakon našega zadnjeg prekida rekao da imam novu djevojku - priča Kristijan, a Nikolina tvrdi da ju je on varao.
- Istina je da je moja nova djevojka zatrudnjela kad je David imao dva mjeseca, ali Nikolina i ja smo prekinuli. Nema smisla siliti nešto ako nema ljubavi - zaključio je Kiki.

AKI OSTAVIO SINA KAD JE IMAO TRI GODINE
Kiki, sin poznatoga glazbenika Akija Rahimovskog (53), rastao je bez oca. Aki je napustio njegovu majku dok je imao tri godine.
- Baš zato se nikad neću tako podnijeti prema djetetu. Baš zato što znam kakav je to osjećaj - rekao je Kristijan.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • anonimna 27.05.2009.

    Kristijana ne znam, ali znam tu drugu curu. Nemam lijepu riječ za nju. Sretno joj!

  • tajnamoja 20.05.2009.

    http://www.24sata.hr/show/clanak/kristijan-rahimovski-bit-cu-puno-bolji-tata-od-akija/75050/

  • user_2971 20.05.2009.

    kakav idiot...najlakše je štancat djecu okolo..kaj ti briješ da si Mick Jagger...hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare