To je to što me zanima!

Bivša pobjednica 'Zadruge' je postala mama: 'Danas je stigla najljepša djevojčica na svijetu!'

Influencerica je svog odabranika Marka upoznala u realityju 'Zadruga', a njihov buran odnos pratili su gledatelji iz cijele regije. Unatoč brojnim prekidima i svađama, nakon izlaska iz showa su se vjenčali
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Luna Đogani (25) rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Miu. Supruga Marka Miljkovića (37) upoznala je u srpskom realityju 'Zadruga', a vjenčali su se prije tri tjedna.

- Danas je u 14:42 stigla najljepša djevojčica na svijetu! Ovo je moj najsretniji dan u životu! Marko, ona je naš plod ljubavi. Nek nam je živa i zdrava Mia - napisala je influencerica na svom Instagram storyju i zahvalila se pratiteljima na čestitkama.

Luna je podigla je prašinu kada  je u prvoj sezoni 'Zadruge' ušla u vezu s oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem (30). U drugoj sezoni se zaljubila u Marka Miljkovića, koji ju je ostavio uoči finala. Tada je Luna odnijela pobjedu i okušala se u pjevačkim vodama, a nakon nekoliko mjeseci ipak se pomirila s Markom. 

Burnu vezu Marka i Lune gledatelji su pratili i u trećoj sezoni 'Zadruge', u kojoj su sudjelovali i Lunini roditelji, pjevačica Anabela Atijas (46) i plesač Gagi Đogani (50). Zbog Miljkovića je influencerica zaratila i s majkom, te je par prekidao u više navrata. 

KAOS U 'ZADRUZI' Oženjeni reper pred kamerama ljubio 20 godina mlađu starletu

Čini se kako sve to ipak nije stalo na kraj njihov ljubavi, jer su se u rujnu prošle godine zaručili, a Luna je ubrzo nakon objavila da je trudna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rijeka.cetina.86 16.06.2021.

    ako joj je pobjeda u zadruzi najveci uspijeh u zivotu onda nek uzme konop i zna sto trba napravit

  • ropepero 16.06.2021.

    koga boli ćošak

  • Nasi ljudi 16.06.2021.

    Kakva senzacija..wooow

Komentiraj...
Vidi sve komentare