To je to što me zanima!

Bivša profesionalna hrvačica pokazala mišiće u mini bikiniju, danas je uspješna influencerica

Nakon duge i zavidne karijere, u kojoj je i osvojila titulu najpopularnijih diva u povijesti hrvanja, Kelly Kelly odlučila je odmarati i uživati u blagodatima života. Ipak, 'budno oko' paparazza i dalje ju prati
Vidi originalni članak

Model, reality zvijezda i bivša profesionalna hrvačica Kelly Kelly (34) prošetala je plažom u Malibu i u minijaturnom bikiniju pokazala svaki mišić na svom tijelu. 

Inače, pravo ime Kelly Kelly je Barbara Jean Blank. Ova hrvačica proslavila se nakon što je debitirala u WWE-u u 2006. godini i osvojila 'Divas Championship' u lipnju 2011. Iako se više ne bavi hrvanjem, njezino tijelo i dalje izgleda savršeno.

Nakon duge i zavidne karijere, u kojoj je i osvojila titulu najpopularnijih diva u povijesti hrvanja, Kelly se odmara i uživa u blagodatima života.

Sudeći prema fotkama paparazza, u srijedu popodne tako je uživala u suncu i pijesku pod nogama dok su svi okupljeni uživali u njezinoj pojavi.

ALINA SE NE SKRIVA NA ODMORU Je li ovo najmanji bikini ikada? Manekenka zabrinula fanove ispijenom figurom na plaži

Naime, bivša hrvačica se u 2016. godini udala za bivšu kanadski hokejašku zvijezdu, par se u 2021. odlučio rastati, pišu strani mediji. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sljastrava 07.02.2022.

    Loše noge,donji đir

  • IskrenDoBola 04.02.2022.

    Lijep komad žene 😘

  • realno00 03.02.2022.

    jako zgodna zenskica, ugodno oku

Komentiraj...
Vidi sve komentare