To je to što me zanima!

Bivša prva dama o odrastanju svojih kćeri: 'Iselile su se i sada dovode dečke na upoznavanje'

Slušala sam što je moja majka govorila dok je mene odgajala. Rekla bi: 'Ne odgajam bebe, odgajam ljude.' I to sam imala na umu pri odgajanju djevojaka, otkrila je Michelle
Vidi originalni članak

Prazni se kuća bivše predsjedničke obitelji Obama. Njihove kćeri Malia (23) i Sasha (20) spremne su za samostalnost i koliko-toliku financijsku neovisnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- One su krasne mlade dame - rekla je bivša prva dama SAD-a, Michelle Obama (58) o svojim kćerima i dodala kako je bilo lijepo imati ih doma u vrijeme pandemije. - Prije su voljele braću Jonas, a danas dovode odrasle muškarce u kuću. Prije su bili pop bendovi, a sada imaju dečke i stvarne živote - našalila se Michelle. Otkad su napustili Bijelu kuću 2017. godine, Barack i Michelle su nastojali pripremiti djevojke životu izvan predsjedničkih dvora.

SRETNO ZALJUBLJENI Michelle i Barack Obama starom slikom proslavili 29. godišnjicu!

- Slušala sam što je moja majka govorila dok je mene odgajala. Rekla bi: 'Ne odgajam bebe, odgajam ljude da budu vani u svijetu.' I to sam imala na umu pri odgajanju djevojaka. - otkrila je Michelle i dodala:

- Morale su naučiti pospremiti svoje krevete. Morali su naučiti voziti - rekla je bivša dama.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nodi4444 21.04.2022.

    Prva dama?? Pa taj lik je muskarac o cemu vi to svi znaju hahah i ta djeca nisu njihova neg su ih doslovno iznajmili od njihovih prijatelja...ne kuzim kak vi novinari to ne znate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare