To je to što me zanima!

Bivša supruga C. Sheena se predozirala lijekom Adderallom

Lijek se dobiva isključivo na liječnički recept. Brooke ga uzima zbog poremećaja u koncentraciji. Ima djelovanje slično kokainu od kojeg se Brooke odvikavala u klinici
Vidi originalni članak

Brooke Mueller (35) prijatelji su pronašli u nesvijesti u njenu stanu u Los Angelesu. Prevezli su je u bolnicu Cedars Sinai. Bivša supruga Charlieja Sheena (47), koja se prošle godine liječila ovisnosti o drogama, navodno se predozirala.

- Ma kakve droge, kakvo predoziranje?! Primili su je u bolnicu i sve što su joj liječnici dijagnosticirali bio je kronični umor i dehidracija - tvrdi glasnogovornik Charliejeve bivše. Dodaje da je hitnu pozvala asistentica koja se zabrinula jer se Brooke nije javljala. Navodno je samo drijemala. 

Ipak, Brooke je odlučila da nema smisla lagati i priznala je da se predozirala. Prijateljima je otkrila da je uzela previše Adderalla, lijeka koji se dobiva isključivo na liječnički recept, piše TMZ. Brooke ga uzima zbog poremećaja u koncentraciji. Prijateljima je rekla da je lijek uzela kako bi ostala budna i uspjela na vrijeme završiti kolekciju nakita koju dizajnira. Adderall ima učinak sličan kokainu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WOMANIZER 11.12.2012.

    vidi se da je njegova!

  • jane eyre 11.12.2012.

    A mogla je popit Red bull i ostat budna, jer Red bull daje ti kriiilaaa.

  • feba 11.12.2012.

    A more biti da ju je Sheeen navuka

Komentiraj...
Vidi sve komentare