To je to što me zanima!

Bivša supruga Ede Maajke, Lana, udala se drugi put

Edo Maajka (28) i bivša supruga Lana razveli su se prošle godine nakon šest godina braka. Edo tvrdi kako su za tako ozbiljan korak bili premladi
Vidi originalni članak

Neostvarena želja mi je da imam dva-tri psa, kuću u blizini jezera ili rijeke i dragu pored sebe, ispričao je Edo Maajka (28).
Nakon 15 godina života u Zagrebu Edo još nema državljanstvo ni zdravstvenu knjižicu. Šest se godina borio s napadajima panike, a nedavno ih je uspio pobijediti. Nakon što se razveo od Lane, u vezi je s Izraelkom Lilah.
- Uistinu me zna zaboljeti što je Lilah tako daleko. Često sam u Izraelu, ona je često u Zagrebu. Slične smo osobe i treba nam uvijek akcija - kaže reper Edo.
Upoznali su se u Zagrebu, gdje Lilah ima sestru, koja je Edina prijateljica. S bivšom suprugom Lanom ostao je u dobrim odnosima. Bili su premladi za brak, smatra pjevač. Lana se prošli vikend ponovno udala. Ona i Edo razveli su se prije godinu dana, a u braku su bili šest godina.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tallyst 26.05.2008.

    Baš lipo samo ti opjevaj svoju ex ženicu a ona se lipo zahvalila udajom!A pa sretno joj ovaj put,od srca! A da lipi Lile iz Izraela..ma suuper nek živi ljubav! A onako usput i meni je želja dva-tri pasa dva mačora i da ti dalje ne pričam! A šta se zdravstvene i nekih dokumenata tiče ne baljezgaj jer ih nisssiii tražia jer si tvrdia da si ti bosanac i osta si dosljedan sebi zato nee drobit svašta...Al o.k nek si bosanđeros ka šta si i sam reka meni ne smeta ,svejedno....A kipići to ništa o tome ni A ni B šta nisi bia kolegijalan s pok.Tošom koji je osta bez porina baš zbog te šatro papirologije jer je makedonac ni to me ne smeta..Zašto?Jer je bia čovik i dokaza se svojim djelima i pjesmama!A zato i kažem da si mu moga posvetit jedan,pa bi te možda onda više i razumili ako te tako pati ta situacija u kojoj se nalaziš!E nelogično moje...

  • tajnamoja 08.04.2008.

    Ko je pametan ne udaje se i ne ženi drugi puta.

  • davor_ 07.04.2008.

    Pa nije ova Lana ni tako loša

Komentiraj...
Vidi sve komentare