To je to što me zanima!

Bivša supruga rukometaša Ivana Balića ljubi na Hvaru

Ivana Balić ljubi javno, dvije godine nakon razvoda od rukometaša. Do jutra je plesala s tajanstvenim muškarcem i ljubila se na Hvaru
Vidi originalni članak

U visokim potpeticama i izazovnoj haljini sa širokim osmijehom na licu, Ivana Balić (26) šetala se hvarskom rivom držeći tajanstvenog muškarca za ruku. Otišli su zabaviti se u klub Carpe Diem. Plesali su do jutra, sve do zatvaranja kluba, te su među posljednjima napustili plesni podij. Ivana nije htjela ni demantirati ni potvrditi da je ponovno zaljubljena.
- Mrzim govoriti o privatnom životu - rekla je uz smiješak.
Trenutačno je na odmoru, a najesen se sa sinom Dinom (7) vraća u Zagreb, gdje studira na Vernu. Ivana i rukometaš Ivano (29) navodno su se rastavili zbog razdvojenosti. On je igrao u Pamploni, a ona je živjela u Splitu. S njihovim sinom Dinom preselila se k njemu da spase brak, no nije išlo. Ivano će iduće četiri godine igrati u dresu rukometnoga kluba Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Anđeo i Vrag 13.02.2009.

    E,pa šta sad?LIpa je zgodna i zašto nebi?!Daj ljudi oladite \"tresla se brda rodia se miš\"!

  • me myself and i 07.08.2008.

    slay a meni je mnogo drago da vidim sta ti pravo pratis ko se meni svida a ko ne,za cecu znas pa eto da ti pobrojim neke zgodne nesrpkinje da ti bude srce na mestu...seve,pisekica,tatjana juric i ups,nema ih vise

  • bigmama 07.08.2008.

    Admine stvarno nisi fer,prvo mi izbrišeš pola posta u kojem govorim da dotični ima svoje sranje na ekavici i da može u svojoj državi prodavat to isto sranje a drugi post si mi izbrisao zbog čeka...njegov nisi jer on može ekati ili šta???

Komentiraj...
Vidi sve komentare