To je to što me zanima!

Bivša žena: Braća Michaela Jacksona su pohlepni gadovi

Bivša medicinska sestra Jermaina i Tita nazvala je pohlepnim gadovima koji su iskorištavali pjevača. Debbie i Michael rastali su se 1997. nakon tri godine braka
Vidi originalni članak

Jermaine (59) i Tito (60) optužili su Debbie Rowe (55) da je prodala djecu Princea (17) i Paris (16) njihovu pokojnom bratu Michaelu Jacksonu. 

Bivša medicinska sestra nije im ostala dužna. Nazvala ih je pohlepnim gadovima koji su iskorištavali pjevača. Debbie i Michael rastali su se 1997. nakon tri godine braka. 

O mališanima se brinuo glazbenik. Dok je zvijezda bila živa, Debbie je tvrdila da im nije sposobna biti majka. Danas se bori za skrbništvo nad njima. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SUSSIE_1 14.04.2014.

    Baš su svi skupa pravi dušebrižnici, mogu si misliti kak se oni bore za dobrobit djece. Bore se oni a Michaelov novac kojeg sad još ima. Uf, okrene mi se želudac kad se ova majčica javi, a sve te godine nije brinula što je s djecom nego je uživala u novcu koji je za njih dobila. Sad bi ona bila majka kad su djeca skoro punoljetna??? Nadam se da djeca neće biti naivna.

  • kung fu panda 14.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nooo good 13.04.2014.

    ovaj da je ostao živ suočio bi se ozbiljnim optužbama za bludne radnje nad decom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare