To je to što me zanima!

Bivši Big Brother stanari tulumarili na otoku Braču

Tomislav Kušćević pozvao je svoje sustanare sa tajlandske BB avanture kod sebe u Nerežišće. Ekipa je tri dana tulumarila bez prestanka...
Vidi originalni članak

Tomislav Kuščević s Brača pozvao je bivše sustanare iz prošlogodišnje Big Brother kuće k sebi u goste u Nerežišće. Došla je Martine s dvoje djece, Elizabeta s mlađim sinom, Violeta, Ivan Mitrović - Mrkvica i pobjednik Krešo Duvančić.
- Čudo da su uopće došli! Ovo nam je prvi susret nakon što mi je RTL zabranio da idem u Tajland na finale zbog skandala s Rinom - rekao nam je Tomo. Rekao joj je tada da je Srpkinja. Ona nije došla na Brač iako ju je pozvao. Bivše Big Brotherovce vodio je otokom, a njegova je supruga bila kuharica.
- Svaki smo dan jeli neke morske plodove - kazao je Tomo, a Krešo je dodao kako nikad u životu nije jeo bolji crni rižoto.
Na Braču su posjetili i Vidovu goru, najviši vrh jadranskih otoka, a jednu večer bili su u Supetru na tulumu.
- Tulum je bio super. Starije gospođe išle su ranije spavati, a nas je nekoliko tulumarilo do 11 sati - šali se Mrkvica.

NOVA LJUBAV ILI LJETNA AVANTURA?
Krešo i Violeta spavali su u istoj sobi. Ostali su im se smijali jer su spavali dulje od njih i jedva se ustajali na zajednički doručak.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_66247 23.01.2011.

    Dripljete bez veze vi novinari! Mičite te lakokrušce!

  • hahahaha 22.08.2009.

    tek toliko da imate neku vijest..

  • JAX 22.08.2009.

    oce li ove godine biti bb jos nisam vidio reklamu ili poziv za audiciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare