To je to što me zanima!

Bivši član One Directiona zbog infekcije završio u bolnici: 'To je nešto što nikome ne bih poželio'

Bio sam izvan sebe od uzbuđenja što sam došao pjevati za vas. Svima vama koji ste kupili karte: jako mi je žao, poručio je Liam
Vidi originalni članak

Glazbenik Liam Payne (29) otkrio je da je bio hospitaliziran radi ozbiljne infekcije bubrega. Radi toga je odgodio i svoju južnoameričku turneju.

ZVIJEZDA ONE DIRECTIONA Bivši član poznatog benda javno se ispričao kolegama: 'Završio sam u klinici, dotaknuo dno...'

- Teška srca moram vam reći da nemamo drugog izbora nego odgoditi moju nadolazeću turneju po Južnoj Americi. Tijekom prošlog tjedna bio sam u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega, to je nešto što nikome ne bih poželio, a liječnici su naredili da se sada moram odmoriti i oporaviti - započeo je Liam pa dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liam Payne (@liampayne)

- Bio sam izvan sebe od uzbuđenja što sam došao pjevati za vas. Svima vama koji ste kupili karte: jako mi je žao. Radimo na ponovnom zakazivanju turneje čim to bude moguće, ali za sada ćemo vraćati novac za ulaznice - pa obratite pozornost na novosti na mjestu kupnje. Hvala, kao i uvijek, na ljubavi i podršci i radujem se što ćemo se uskoro vidjeti.

Ispričao je i kako mu je 'u posljednje vrijeme malo loše', ali da je počeo s probama za turneju koja je trebala početi u Peruu 1. rujna. 

- Upravo su mi rekli da sada stvarno nije vrijeme da idem na put jer se pokušavam oporaviti od ovoga - rekao je Payne. Rekao je i kako je kod kuće okružen najboljim ljudima. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pravdaired2000 26.08.2023.

    nisi provjeravo samo si delo zenske

Komentiraj...
Vidi sve komentare