To je to što me zanima!

Bivši dečko Petre Sanader je osvojio Ornelu na prvi pogled

Ornela Vištica kaže da se u Andreja Dojkića zaljubila čim ga je vidjela. Ne zna čime ju je točno osvojio, spojio ih je život, odnosno vrijeme i trenutak, donosi Story
Vidi originalni članak

Počeci u Zagrebu bili su joj teški, a najviše joj je tada pomogao bivši dečko, donosi Story. Ornela Vištica (21) prošle je godine bila najseksi Hrvatica prema izboru jednog tjednika. Studentica glume kaže kako joj ljepota u poslu samo odmaže. 

Vištica je u vezi s bivšim dečkom Petre Sanader (24), Andrejem Dojkićem (30). Mostarka kaže da ih je spojio život, odnosno trenutak i vrijeme. Ne može točno odrediti čime ju je osvojio jer je to bila ljubav na prvi pogled. Kaže da je ne može šarmirati neki balavac koji ne zna ništa o životu, već to mora biti poseban muškarac koji ima dubinu.

Seks za jednu noć joj je smiješna ideja, ne shvaća žene koje to rade. Ako je muškarac voli, kaže, moraju voditi ljubav više noći.

Andrej i Ornela zajedno glume u seriji 'Larin izbor'. On glumi zavodnika, a ona nastoji ne miješati privatno i poslovno pa je ljubavne scene koje Andrej snima ne brinu. Ljubomora je, kaže Ornela, potrebna u svakoj vezi, ali je treba znati dozirati. Erotski film ne bi snimala, no imala je neke ponude koje je odbila i, kaže, nema te cifre za koju bi se prodala. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • cicciolina 07.09.2011.

    Samo budali dobar izgled može odmagati u životu i poslu...to je ko da trčite utrku i imate 10m prednosti, ako ih ne znate iskoristit onda ste stvarno budala...

  • 07.09.2011.

    Sad kad su se pojavili u nekakvoj seriji počelo se o njima pisati. Možda imaju i kazališne uspjehe, na žalost ne znam, a o njemu se do sada čulo samo kao ''dečku Sanaderove kćeri''. Očito, baš, ne hodočastimo u kazališta, a i novinari se nešto ne trude da nas informiraju o takvim uspjesima (ovih) mladih glumaca. Nego, fakat su bezvezni oboje, a za koji dan eto mene (amaterski) u jednoj od glavnih uloga jedne epizode neke serije, pa možda i mene posjeti koji novinarčić :))).

  • Hello Kitty_1 07.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare