To je to što me zanima!

Bivši frizer Vlatke Pokos uređuje Dolores Lambašu

KAO JAJE JAJETU: Lambaša je tražila kosu 'A la Pokos'. Priča se da Dikan preferira žene svijetlije kose te da je on tražio Dolores da oboji kosu
Vidi originalni članak

Voditeljica koja se deset godina šišala u zagrebačkoj Medvedgradskoj ulici nedavno je promijenila frizera. Dok je bila klijentica salona Glamour, Vlatka Pokos (39) uvijek je tražila svoj “standardni look” - svijetle pramenove i lokne. Nedavno se u Glamour počela naručivati Dolores Lambaša (28). Nova djevojka Josipa Radeljaka (66) svoju je kao ugljen crnu kosu odjednom posvijetlila. Pravdajući se kako zbog nove uloge postaje “plavuša”, Dolores se nekoliko puta u tjednu išla “blajhati”.
- Nije mi ovo prvi put, bila sam plavuša prije nekoliko godina pa ovo i nije neka promjena. Moje je tijelo instrument - kazala je Lambaša govoreći o ulogama.
Kako doznajemo, tijekom posjeta salonu Dolores se navodno našalila s frizerkom: “Izvucite mi lijepe pramenove i nakovrčajte kosu. Želim frizuru kao Vlatka Pokos”. Priča se da Josip Radeljak preferira žene svjetlije kose, s kakvima je dosad bio u vezi, te da je upravo on “sugerirao” glumici da oboji kosu. Vlatka nije htjela komentirati Lambašinu preobrazbu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • aligatorica 13.11.2009.

    e pa super....sad izgleda malo bliže radeljakovim godinama.ko metla

  • šuma 13.11.2009.

    ena je bila i ostala najljepša!!!

  • brangelina 13.11.2009.

    šta se tu više ima za reči??? iste frizure, jednako male sise, jednako šuplje glave, a nama svima svo troje veeeeeelika razonoda.......i veeeeeeselje.... oooooo booooožeeeeeee...

Komentiraj...
Vidi sve komentare