To je to što me zanima!

Bivši ljubavni par Marko Kutlić i Antonela pojavili se na istom eventu, podržali su prijatelja

Antonela i Marko su pozirali u elegantnim modnim kombinacijama, a prekinuli su prošle godine i obavijestili javnost na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Prekid veze pjevačice Antonele Đinđić (27) i pjevača Marka Kutlića (27) koji je bio u rujnu prošle godine iznenadio je mnoge, a u utorak su se oboje pojavili na zagrebačkoj promociji jazz albuma 'New Horizons' Zvonimira Radišića koja je bila u klubu kazališta Komedija. 

Antonela je odjenula crne, kožne hlače i bijelu košulju, a modnu kombinaciju je uskladila s crnim čižmama i srebrnom torbicom.

Njezin bivši dečko Marko se također pojavio na promociji. Odlučio se za crne hlače i crni sako, ispod kojeg je odjenuo crvenu dočevitu. 

POLETI PTICO Marko Kutlić ima novu pjesmu: 'Bijeg od istine i novi početak'

Na promociji albuma uživali su i brojni poznati poput Zdenke Kovačiček, Damira Kedže, Tomislava Jelinčića, Ane Brdarić Boljat, Damire Gregoret, Antonelle Malis, Filipa Pavića, Lele Kaplowitz...

Podsjetimo, bivši par je prekinuo u rujnu prošle godine, a obavijestili su javnost na društvenim mrežama. Marko je u studenom prošle godine objavio novu pjesmu 'Poleti ptico', a Antonela je u prosincu objavila pjesmu 'Dobro jutro, Božić je' povodom blagdana.

POGLEDAJTE VIDEO: 'VLADA RH' SE KUNE EUROM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rocky55555 19.01.2023.

    Nikad čuo ni za jedno od njih. Ne znam jel to moj ili njihov problem.

  • Demetra ⚜💙_17 18.01.2023.

    Čižmama???

Komentiraj...
Vidi sve komentare