To je to što me zanima!

Bivši ministrant Keaton više ne ide u crkvu jer je razočaran

Glumac je kao dječak bio ministrant u crkvi te je često odlazio na misu s majkom. Tijekom godina, kaže, izgubio je povjerenje u instituciju Crkve te se moli doma
Vidi originalni članak

Junak filma 'Birdman' kaže kako nije prestao biti vjernik, ali više nema povjerenja u Crkvu kao instituciju. 

Michael Keaton (64), koji u drami 'Spotlight' igra novinara koji je raskrinkao lanac svećenika zlostavljača u Bostonu, dodaje kako je u mladosti bio ministrant, a majka ga je svaki dan vodila na misu.

- Danas sam rijetko u crkvi, ali to ne znači da se ne molim u svoja četiri zida - objašnjava glumac.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mlunko 24.01.2016.

    Boga se moli ne radi njega vec radi sebe odnosno da se duhovno obnovis, a ako zelis napravit nesto za Boga to je najbolje pomaganjem drugima i siguran sam da bi bia zadovoljniji s tim nego pustim molitvama od kojih nema nikakve koristi (osim pomaganja sebi)... temelj krscanstva i temelj svega dobrog je u 2.Isusovoj zapovijedi ljubavi (ljubi bliznjeg svoga kao samog sebe) i dovoljno da se ona prakticira koliko je moguce vise i ne treba nista drugo da bi zadovoljili Boga (bar je to moje poimanje vjere)

  • neIy 23.01.2016.

    ima nas više ..razočaranih

  • Dario Buden Dubec 23.01.2016.

    Slazem se,kako da sluzam savjet,propovijed od covjeka koji je mozda veci gresnik nego ja,strasno je sta rade svecenici,pedofilija,prevare oko novaca,krade..... Odem ja u crkvu,pomolim se radi sebe i izadem van,ne slusam misu..... Vjerujem da crkva nije kriva,nego ljudi koji vode crkvu. Pomolim se Bogu i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare