To je to što me zanima!

Bivši Mister prošetao revijom u Zagrebu: Dino se nakon uspjeha u karijeri povukao iz javnosti

Dino je Mister Hrvatske postao 2008. godine, a nakon toga je ostvario uspješnu karijeru u manekenstvu. Bio je u centru pozornosti i kad se oženio s bivšom misicom Ivanom Paris, s kojom se upoznao u 'Farmi'
Vidi originalni članak

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić (41) prošetao je na modnoj reviji Atelier za brend Varteks. 

PROMIJENIO KARIJERU Sjećate li se bivšeg mistera Dine Bubičića? Danas radi na moru...

Pistom je prošao u elegantnom i klasičnom crnom odijelu, ispod kojeg je nosio bijelu košulju. Ponosno je pokazao i svoju sijedu kosu, koja je oduševila sve prisutne.

Iako se povukao iz javnosti, s vremena na vrijeme se pojavi na modnim eventima. Tako je nedavno došao na 15. Riječke stepenice gdje je najviše pažnje privukla upravo njegova kosa, koja je s godinama posijedila. O njoj je jednom prilikom pričao za IN Magazin.

- Slušam s vremena na vrijeme da muškarcima, odnosno meni, dobro stoji sijeda, ja je ne skrivam, genetski je tu i godine su napravile svoje, nosim se dobro s time i mislim da čak ima neki pozitivan efekt u svemu tome i da žene dobro gledaju na to, sa smiješkom - rekao im je.

Dino je Mister Hrvatske postao 2008. godine, a nakon toga je ostvario uspješnu karijeru u manekenstvu. Bio je u centru pozornosti i kad se oženio s bivšom misicom Ivanom Paris, s kojom se upoznao u 'Farmi'. Zajedno imaju dvoje djece, a razveli su se 2019., nakon 9 godina braka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kiki985 20.10.2023.

    kao da ima 5 banki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare