To je to što me zanima!

Bivši muž Meghan Markle čeka dijete s bogatom nasljednicom

U vezi su od 2017., a par se vjenčao godinu dana nakon velikog kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan te šest dana nakon rođenja njihovog prvog sina Archieja
Vidi originalni članak

Holivudski producent Trevor Engelson (43), bivši suprug vojvotkinje Meghan Markle (38), objavio je na Instagramu kako on i supruga Tracey Kurland (33) čekaju prvo dijete, javlja Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golupčići bi u rujnu ove godine trebali dobiti djevojčicu, a sretnu vijest obznanio je fotografijom na kojoj pozira uz suprugu s maskom na licu dok joj dira trbuh.

- Buduća majka godine i otac djevojčice koja će biti izvan njegove lige. Nešto najbolje što sam napravio u životu - napisao je Trevor uz fotografiju.

Par se vjenčao godinu dana nakon velikog kraljevskog vjenčanja princa Harryja (35) i Meghan te šest dana nakon rođenja njihovog prvog sina Archieja.

6 DANA NAKON ROĐENJA ARCHIEJA Bivši suprug Meghan Markle oženio je milijarderku Kurland

Producent je zaprosio bogatu nasljednicu samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja, a u vezi su od studenog 2017. Trevora je u početku jako pogodio prekid s Meghan.

Kad su prekinuli, vojvotkinja od Sussexa je producentu dijamantni vjenčani prsten poslala poštom. Iako su bili sedam godina u vezi, a dvije u braku, par se odučio na razvod zbog 'nepomirljivih razlika'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nabukodonosor_1 04.05.2020.

    Vidi mu šlapa na ovoj slici s Megan....

  • 03.05.2020.

    Ovi je vidio kakva je Meghan pa se rješio. Pametan čovjek.

  • bree77 01.05.2020.

    Koji loš ukus za muškarce ima, sve plavušani i ridjokosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare