To je to što me zanima!

Bivši njemački reprezentativac odlično se provodi u Makarskoj

Gerald Asamoah u društvu prijatelja opustio se uz koktele i ples. Isto tako, otkrio je da se u Hrvatsku vraća ponovno ovog ljeta u društvu kolega iz svijeta nogometa
Vidi originalni članak

Bivši njemački nogometni reprezentativac Gerald Asamoah vruće ljetne dane provodi na hrvatskoj obali. Gerald je iskoristio dio odmora kako bi zaplesao uz svjetske hitove u novom Makarana beach clubu. Prekrasan plesni podij u srcu Makarske, tik uz more, njemačkoj je nogometnoj zvijezdi pružio osvježenje. U društvu prijatelja opustio se uz koktele i ples, a ,kako je otkrio, u Hrvatsku se vraća ponovno ovog ljeta u društvu kolega iz svijeta nogometa.

Vrhunac nezaboravnih ljetnih provoda u prekrasnoj Makarani očekuje nas ove subote, 30. srpnja na jednom od najpopularnijih tematskih provoda - White partiju. Vrhunska glazba, performeri, zavidna produkcija, posebno uređenje i specijalni efekti samo su dio bijele party čarolije koja će obilježiti vruću subotnju noć u srcu ljetne sezone. Pridružite se White partiju pod zvjezdanim nebom prekrasne Makarane uz samo jedan uvjet – obucite bijelo.

Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, obećaju nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu. Savršeno je mjesto za upoznavanje novih zanimljivih ljudi uz mediteranske mirise te zvuk ponajboljih stranih i domaćih DJ-a Makaranu čine ultimativnim mjestom ljetnog provoda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • žaba davi rodu 29.07.2016.

    pravi njemac kao i njemački ovčar

  • bornnl 29.07.2016.

    Kakvu sisu ima ova na slici pa to je strava. Ajmo svi u Makarsku

  • montello 29.07.2016.

    makarska je ljeti najbolja za provod noćni život odličan od jutra do sutra

Komentiraj...
Vidi sve komentare