To je to što me zanima!

Bivši prvak WWE-a ima ulogu u drugom dijelu 'Blade Runnera'

Nakon što se u cijelu priču o nastavku 'Blade Runnera' ubacio Ryan Gosling, glumačka postava filma dobila je i 'mrcinu' iz 'SPECTRE' i 'Čuvara galaksije' - Davea Bautistu
Vidi originalni članak

Zvijezda filmova 'Čuvari galaksije' i 'SPECTRE', Dave Bautista je sada i službeno član glumačke ekipe za 'Blade Runner 2', te se tako pridružuje Ryanu Goslingu, Harrisonu Fordu i Robin Wright.

Bivši prvak WWE-a je prije nekoliko dana na Twitteru nagovijestio svoju novu ulogu, na fotki u kojoj drži origami jednoroga, koji je referenca na originalni film.

Bautista se trenutačno bavi nastavkom 'Kickboxera', a njegova uloga u filmu još nije poznata. No znamo da se radnja filma održava nekoliko desetaka godina nakon događaja u originalu, kao i da nastavak obilježava povratak lovca na replikante, Ricka Deckarda.

Osim toga, poznato je i da Ridley Scott neće režirati nastavak, već je redateljsku ulogu preuzeo kanadski redatelj Denis Villeneuve, zaslužan za hitove 'Prisoners' i 'Sicario'. Scott će se ipak baviti filmom, u ulozi izvršnog producenta.

Također, scenarij su napisali Michael Green i Hampton Francher, a napomenimo da je Francher sudjelovao i u scenariju za prvi film.

Blade Runner 2 dolazi u kina 12.1.2018., a snimanje kreće već ovog srpnja.

Izvor: Adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MatkoZZ 06.04.2016.

    Kako se taj Dave Bautista probio, svako malo u nekom blockbusteru, nije vrhunski glumac al ima izgled i neku karizmu, jako zanimljiva pojava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare