To je to što me zanima!

Bivši tjelohranitelj E. Johna: 'Platit ćeš mi za pipkanja'

JAČE OD NJEGA Elton John je nekoliko mjeseci prije vjenčanja s Davidom Furnishem seksualno uznemiravao tjelohranitelja koji ga je sad tužio
Vidi originalni članak

Zavukao mi je ruku duboko u hlače i pokušao me zgrabiti za genitalije dok smo se vozili autom, opisuje Jeffrey Wenninger.

Bivši tjelohranitelj sir Eltona Johna (69) dodaje kako mu je pjevač tad pokušavao staviti i prst u stražnjicu, ali ga je uspio spriječiti. Zbog učestalog seksualnog zlostavljanja koje je trpio 2014., tjelohranitelj je odlučio tužiti glazbenika, koji se godinama deklarira kao homoseksualac.

- Jednom prilikom mi je rekao da izvadim svoju ‘opremu’ i kažem ‘pozdrav ujaku Eltonu’ - kaže tjelohranitelj, koji je stalno pružao fizički i verbalni otpor, ali pjevača to nije omelo u daljnjemu maltretiranju.

- Znao mi je zavrnuti i bradavice te me nazvati zgodnim stvorenjem - piše u optužnici koja je ovaj tjedan podignuta u Los Angelesu. Tjelohranitelj Jeffrey u rujnu 2014. je nakon 12 godina rada Eltonu dao otkaz jer više nije mogao trpjeti nabacivanja. 

Britanski glazbenik u vezi je s redateljem Davidom Furnishem (53) od 1993., a vezu su okrunili brakom u prosincu 2014. Roditelji su dječaka Zacharyja (5) i Elijaha (3), koje im je rodila surogat majka. Pjevačevo bogatstvo procjenjuje se na 3,3 milijarde kuna, a još nije poznato koliku odštetu traži tjelohranitelj.

- Sve su to velike laži, a tužba je neutemeljena - kaže Elton.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • fiore 30.03.2016.

    bio si tjelohranitilj?ok!nakon prvog pokušaja ,zašto nisi dao otkaz?znači da ti je pasalo,a sad kad si "bivši"-sad bi htio podizati tužbu?šta to nisi napravio odmah?

  • Ivana Tolnay 30.03.2016.

    A i on se sjetio nakon sto godina dic tuzbu.bas ce mu netko povjerovat i da je istina

  • Hrvoje60 30.03.2016.

    fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare