To je to što me zanima!

Bivši upravitelj Deppova imanja našao je odsječeni vršak prsta

Ben je bio uključen u operaciju čišćenja nakon navodnog incidenta na unajmljenom imanju u Australiji 2015. te je kazao da je našao Deppov odsječeni vršak prsta
Vidi originalni članak

Ben King, bivši upravitelj imanja holivudske zvijezde Johnnyja Deppa (57) rekao je londonskom Visokom sudu u srijedu da je pronašao odsječeni komad glumčevog prsta nakon njegovog sukoba s bivšom suprugom Amber Heard (34).

Depp tuži izdavača britanskog tabloida za klevetu zbog članka iz 2018. u kojem su ga nazvali 'mlatiteljem žene'.

POGLEDAJTE VIDEO: Rođendan Johnnyja Deppa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ben King, koji je radio za Deppa između 2014. i 2015. godine, rekao je da je Heard bila ta koja je izazivala i ugnjetavala dok je bila u vezi s Deppom i da su se svađali kao djeca. Bio je uključen u operaciju čišćenja nakon navodnog incidenta na unajmljenom imanju u Australiji 2015. te je kazao da je našao Deppov odsječeni vršak prsta. 

- Spomenuto je da bi negdje mogao biti i našao sam ga dok sam čistio - rekao je Ben. Depp je ranije ispričao kako mu je Heard odsjekla vršak prsta kad je na njega bacila bocu votke. 

Tijekom pet dana svjedočenja, Depp je rekao da su navodi Heard o obiteljskom nasilju od 2013. do 2016. laž te da je redovito ona njega napadala. Heard bi trebala početi iznositi dokaze u petak, dok bi se dugogodišnja bivša Deppova partnerica Vanessa Paradis (47) trebala pojaviti pred sudom putem videoveze u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Krušo Hagur 17.07.2020.

    Ova je dokaz da izgled vara.

  • faithless 16.07.2020.

    Nadam se da će ova amber finuti u prdekani

  • LjutaGlava 16.07.2020.

    Zanima me kad će tužiteljice za razno razna ''mlaćenja'' i ''silovanja'' dobiti zatvorske kazne za klevete i blaćenje tuđeg imena jer koliko ih se pojavilo u zadnje vrijeme dovoljna je jedna presuda da ih opameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare