To je to što me zanima!

Bivši zaručnik opet počeo zavoditi Jennifer Aniston

Jennifer je u dvojbi nakon što je vidjela kako se u ljubavi situacija može promijeniti 'preko noći'. Nedavno je bila sama, a sad ju zavode dvojica
Vidi originalni članak

Baš kad se pomirila s Johnom Mayerom (31) i opet pronašla sreću u ljubavnom životu, Jennifer Aniston (39) dobila je još opcija o kojima mora razmišljati. Javio joj se bivši zaručnik Tate Donovan (45), koji kod glumice želi još jednu šansu.
- Jennifer ne može vjerovati. Prije nekoliko mjeseci bila je sama i sa slomljenim srcem, a sad se dva muškarca bore za njenu ljubav. Tate se tijekom godina čuo s Jennifer, ali ovaj put bilo je drukčije. Stalno ju je nazivao i natuknuo je da bi opet htio izlaziti s njom. Jennifer je najprije mislila da je riječ o šali, ali iznimno joj laska, tako da razmatra svoje opcije - kazao je izvor blizak glumici. Aniston i Tate upoznali su se na snimanju 'Prijatelja', gdje je on glumio njezinu simpatiju Joshuu. Veza im nije potrajala mnogo dulje od zajedničkog snimanja serije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gljivaludara 05.11.2008.

    O Bruninoj pismenosti mogu se epovi pisati. Zavadati???? Odakle si to izvukao??

  • sight 05.11.2008.

    ali je nevjerovatno koliko puta ste već mogli pročitati ali i čuti uporabu te riječi!! ni meni nije jasno da su baš svi ti silni novinarčići toliko nepismeni - ZAVODITI ljudi, ne zavađati!!!!

  • tajnamoja 05.11.2008.

    glagol dolazi od zavaditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare