To je to što me zanima!

Bivšu BB stanarku Leu dečko prevario s Vitom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stanari misle da će ispasti Valentino. Stipe se javio na telefon i doznao loše vijesti. Veliki brat mu je rekao da bude spreman za danas
Vidi originalni članak

Lea Lemo iz prošle sezone 'Big Brothera’ i ja smo povezane, povjerila se Mireli (23) Splićanka Vita (19). Vita i Lea nisu povezane samo zbog toga što žive u istom gradu. Crnokosa medicinska sestra, koja želi biti novinarka, povjerila je Mireli kako je s Leom povezana preko jednog dečka. Dok je Lea plakala u Kući za svojim dečkom, on je utjehu potražio upravo u Viti. 
- On je u tom periodu stvarno bio jako zaljubljen u Leu - rekla je Vita. Što na Vitinu iskrenost kaže prošlogodišnja stanarka Lea, nismo uspjeli doznati. Lea cijeli dan ima isključen telefon. Vita nije stala samo na tome. Mireli se povjerila da joj je u Kući najzgodniji Arsen (24). Mirela joj je dodala da se Goran (25) “loži” na nju.

U PETAK SE NETKO SELI U MALU KUĆU
Nominirani su stanari ljubičaste sobe: Senka (18), Mirela (23), Maja-Paola (20), Tessa (18), Vedran (24), Krešo (20) i Valentino (23). Zasad se čini kako najveće šanse za izlazak iz Kuće imaju Valentino i Krešo. Ako je suditi prema internetskim forumima, većina želi da iz Kuće izađu Maja-Paola i Senka, i to najviše zbog tračanja u BB kući. Stanari ne znaju da osoba koja ispadne iz velike kuće ne ispada, nego odlazi u malu kuću. Mirela se boji ispadanja. Stipe se javio na BB telefon i doznao loše vijesti. Mora biti spreman u petak. Ne zna na što. Stanari su vrijeme kratili igrajući “bocu istine”. Razgovarali su i o seksu. Arsen (24) se interesirao za Vitin (19) ljubavni život. Senka je zbog toga bila pogođena. Kad su je stanari pitali što osjeća prema Arsenu, rekla je da je to prijateljstvo jer nije njezin tip.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Antonela2 25.02.2009.

    Lea u Zagrebu studira ekonomiju i pitanje je da li je još uvijek u vezi s tim istim dečkom s kojim je bila dok je boravila u \"Big Brother\" kući, a ako i jeste još uvijek s tim dečkom, onda mu je ili oprostila avanturu s Vitom ( ako je to uopće istina ) ili jednostavno nije ni povjerovala u te Vitine priče !

  • tina_h 21.09.2007.

    mislim da joj (viti) to baš ne ide na hvalu,... sigurno se nakon ovoga mnogi sada tresu i čekaju kada će njihova prljava tajna izaći iz vitinih usta...

  • Lollypop 21.09.2007.

    ajme koliko djece u toj kući.ove curice im stvarno nisu bile potrebne!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare