To je to što me zanima!

Bizarni video: Elizabeth Hurley glumi nindžu i 'roni' po pijesku

Slavna glumica često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama kako bi obožavateljima pokazala da je u formi. Hurley se pohvalila kako trenutačno uživa na odmoru na Maldivima
Vidi originalni članak

Glumica Elizabeth Hurley (53) je jučer na svom profilu na Instagramu podijelila video s Maldiva. Šokirala je pratitelje bizarnom snimkom na kojoj je odjevena u nindžu i u crnom kupaćem kostimu se valja po pijesku. 

- Nindža Halloween. Stil s Maldiva - napisala je glumica ispod videa i nasmijala fnaove.

Slavna glumica često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama kako bi obožavateljima pokazala da je u formi unatoč godinama. Hurley se pohvalila kako trenutačno uživa na odmoru na Maldivima, a prije toga je bila u Grčkoj.

Obožavateljima se svidio Elizabethin video i komentirali kako bi ga mogli pogledati tisuću puta. Dodali su da je glumica pravi komad i zahvalili su joj se jer im je uljepšala dan.

Fanovi su napomenuli da jedino žale što je Hurley prekrila grudi rukama, a pitali su se kakvu to čudesnu genetiku ima.  

- Ja sam izgubio kilograme samo gledajući te. Hugh Grant se sad sigurno grize što te nije zadržao - komentirali su. Hurley i glumac Hugh Grant (57) su prekinuli 2000. nakon što je on uhvaćen s prostitutkom. 

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jedan_dečko 02.11.2018.

    vrhunska je

  • 02.11.2018.

    ljepotica

  • LebronJordan23 02.11.2018.

    Ahhhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare