To je to što me zanima!

Bizarno: Modeli nosili Trumpa na nogama i bazen oko tijela

Revija, koja je održana u londonskom BFC Show Spaceu, idealna je prilika da mladi talenti pokažu što znaju te da na sebe skrenu pažnju glavnih 'igrača' iz svijeta mode
Vidi originalni članak

Tjedni mode poznati su po brojnim ekstravagantnim iznenađenjima, a ovotjedni londonski je po tom pitanju podigao ljestvicu na jednu sasvim novu razinu. Modeli su prošetali u bizarnim 'instalacijama' i uzburkali javnost, kao i modne stručnjake. 

Studenti umjetničke škole Central Saint Martins, koju su završili i modni velikani Alexander McQueen i John Galliano, dizajnirali su 'odjeću' čiji su elementi, između ostalog, bile gumene kokoši i svinje, dječji bazeni i pribor za jelo.

Revija, koja je bila u londonskom BFC Show Spaceu, idealna je prilika da mladi talenti pokažu što znaju te da na sebe skrenu pažnju glavnih 'igrača' iz svijeta mode.

Student Edwin Mohney iz New Yorka pistom je prošetao u instalaciji koja sliči ogromnom ružičastom kondomu, dok je jedna manekenka pred publiku izašla 'odjevena' u dječji bazen. 

Osim toga, na pisti su se mogle vidjeti gumene cipele u obliku glave američkog predsjednika Donalda Trumpa, gumene kokoši na glavama modela, ali i pribor za jelo u različitim funkcijama.

O svemu se pisalo i u modnoj bibliji, odnosno časopisu Vogue. 

- Ova revija je neugodno infantilna. Ako je nekome ovo smiješno i zabavno trebao bi se zapitati o svom ukusu  - napisali su modni stručnjaci.  

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 19.02.2018.

    zanimljivo

  • zoran39 19.02.2018.

    To bi prije bio halloween nego modna razvija 😆😆

  • x00x 19.02.2018.

    i to je umjetnost....

Komentiraj...
Vidi sve komentare