To je to što me zanima!

Bjelogrlić napao redatelja zbog 100.000 eura? Umiješala se i zvijezda serije 'Najbolje godine'

Srpski mediji prenose i kako je s Bjelogrlićem bila glumica Katarina Radivojević (42), koju je domaća publika upoznala u seriji “Najbolje godine”. Antonijević je izjavio kako je isprva htjela smiriti situaciju, a onda je vikala da će ga ubiti
Vidi originalni članak

Redatelj filma “Dara iz Jasenovca” Predrag Antonijević Gaga (62) iznenađen je odlukom suda u Nišu da se glumac Dragan Bjelogrlić (57), koji ga je prebio u niškom hotelu u četiri sata ujutro, brani sa slobode.

POGLEDAJTE VIDEO NAPADA:

- Prvo je lansirao priču da sam ga provocirao cijeli dan. Dokazi i izjave svjedoka govore drugačije. Sad je promijenio priču. Nije išao u WC, nego ravno na mene. Riječ je o velikoj kukavici, prevarantu, lažovu i kriminalcu. Pokušava samo dobiti manju kaznu - rekao je Antonijević srpskim medijima.

Bjelogrliću prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora zbog nasilničkog ponašanja, a Antonijević svakako najavljuje privatnu tužbu. Kako pišu srpski mediji, pozadina njiova sukoba leži u 100.000 eura.

ANTONIJEVIĆ: 'OPET LAŽE!' Bjelogrlić: 'Žao mi je što nisam uspio dostojanstveno ignorirati njegove grozne provokacije...'

- Nisu nikad Bjela i Gaga bili bliski prijatelji. Sve je počelo kad je Antonijević bio član komisije Filmskog centra Srbije. Bjelin plan je bio da podijele 100.000 eura kad njegov film prođe na natječaju. Antonijević je to odbijao. Vještaci su utvrdili da je mail poslan s Bjelogrlićeve adrese, a cijeli slučaj je i dalje pred tužiteljstvom - kaže Ćatović.

Srpski mediji prenose i kako je sa zvijezdom serije “Bolji život” i filmova “Lepa sela lepo gore” i “Rane” bila glumica Katarina Radivojević (42), koju je domaća publika upoznala u seriji “Najbolje godine”. Antonijević je izjavio kako je isprva htjela smiriti situaciju, a onda je vikala da će ga ubiti.

Radivojević je kasnije na presici, jer se sve odvija tijekom filmskog festivala u Nišu, novinarima rekla kako su se okupili zbog filma, a ne zbog skandala.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Mediokritet 26.08.2021.

    Slabo, slabo je to za taj iznos novca.

  • Joza Prezaduzeni 26.08.2021.

    Ja se bojim da se Gaga ne navuce na batine.Tko ce ga tuci svakodnevno

  • Joza Prezaduzeni 26.08.2021.

    Kad ce repriza ?2 runda Tko prenosi? Ja sam za Draganceta

Komentiraj...
Vidi sve komentare