To je to što me zanima!

Blaće je sa Škorom otpjevala, a sad će tražiti nove talente

Antonija se trenutačno sprema za vođenje natjecateljskog showa “X Factor Adria”. Voditeljica je rekla da joj je Škoro bio odličan partner, a ekipa showa poput obitelji
Vidi originalni članak

Žao mi je što odlazim iz showa ‘Uhvati Bingo ritam’. Dugo mi se nije dogodilo da sam se odlazeći s nekog projekta rasplakala, rekla je Antonija Blaće (35). 

TV-voditeljica dodaje da joj je Miroslav Škoro (52) bio odličan partner, a ekipa showa poput obitelji. 

Antonija se trenutačno sprema za vođenje natjecateljskog showa “X Factor Adria”. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ecifor 17.02.2015.

    Drago mi je što odlazi iz Bingo showa,vjerojatno je XFactor bolje plaćen posao,iako mislim da bi trebali izbacit Škoru.Dok pjeva još je ok, al kad krene pričati nebuloze i svoja politička uvjerenja dođe mi da povraćam.Eto bio ja nekih10 dana na njegovom koncertu u Čakovcu.Cijeli koncert mu je bio solidan, kad bi na samom kraju počeo sa "propovijedima",kao što je nas briga on pjeva kome hoće,pa nabroji nekoliko poznatih zločinaca i generala,predstavljajući ih svojim dobrim prijateljima.Pri izlasku iz dvorane većina prisutne publike bila je u čudu sa najčešćim pitanjem:Škoro.pa šta mu je to trebalo?Nikad više na Škorine koncerte.Palac dolje.Jako žalosno.

  • skandal 13.02.2015.

    Tonka... zakon voditeljica... nasmijana, vedra , a neka i sa lapsusom... baš joj stoji, da je pak ozbiljna, nebi skužili da je to ona. Tonka samo nastavi tako

  • zab 12.02.2015.

    iritantna ,dosadna,nametljiva.još nije izgovorila rečenicu da nije napravila lapsus, zapravo kao i ostale voditeljice RTL-a osim onih što vode dnevnik,one su im ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare