To je to što me zanima!

Blaće uzvratila istom mjerom kolegi Aleksandru Radojičiću

Nakon snimanja glazbenog reality showa u Beogradu, gdje je Aleksandar upoznao Antoniju sa znamenitostima Beograda, Tonka je njemu pokazala Zagreb
Vidi originalni članak

Nakon snimanja glazbenog reality showa 'X Factor Adria' u Beogradu, gdje je poznati glumac, a ujedno i jedan od voditelja showa, Aleksandar Radojičić upoznao Antoniju Blaće sa znamenitostima Beograda, Tonka mu je uzvratila istom mjerom. Budući da mladi glumac glumi jednu od glavnih uloga u novom filmu 'Bit ćemo prvaci svijeta', jučer je prije premijere u Zagrebu imao novinsku konferenciju, a nakon konferencije našao se s dragom kolegicom Tonkom koja ga je provela po Zagrebu. 'Morala sam mu uzvratiti istom mjerom budući da je on bio odličan domaćin', objasnila je Tonka.

'Drago mi je da smo se vidjeli i u Zagrebu, a ta naša atmosfera kada se nađemo je pozitivna gdje god se nalazimo i drago mi je da osim što radim s njom  je imam za prijatelja', otkrio je Aleksandar. Da su odlično 'kliknuli' kao voditeljski par u showu 'X Factor Adria'  dokazuju i komentari po forumima, facebooku, twitteru i instagramu, gdje za ovaj dvojac gledatelji imaju samo riječi hvale.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dazoh 28.03.2015.

    A što ona zna o Zagrebu osim gdje su noćni klubovi.

  • mito i korupcija 26.03.2015.

    pokazuje ona njemu i vise od samog grada....

  • inessskica 26.03.2015.

    I ona je stesala liniju...čega?....bože,ako je to stesano pa ja sam J.Lo

Komentiraj...
Vidi sve komentare