To je to što me zanima!

'Blade Runner 2049': Kakva je budućnost koja nam dolazi?

Genetsko modificiranje je u budućnosti toliko razvijeno da je i kloniranje uznapredovalo do svojeg vrhunca. Leteći auti, kilometarski neboderi. No je li to budućnost koju želimo?
Vidi originalni članak

'Blade Runner 2049' se približava sve više svojem datumu dolaska u kina, no još je radnja uglavnom zavijena u veo tajni. Jedan od razloga svakako jesu i odlično napravljeni foršpani koji su rekli dovoljno, a opet jako malo.

Novi serijal videa pokazuje nam ponovno mnogo budućeg svijeta u kojem se odvija radnja filma, no kako smo već napisali, odlično su napravljeni pa nema nikakvih prijevremenih otkrivanja radnje.

Pogledajte video

U drugom videu kojeg vam donosimo su se redatelj i ekipa filma osvrnuli na poteškoće prilikom snimanja a i na cjelokupnu duljinu istog. Kako je sam redatelj Villeneuve rekao, u pitanju je bilo najdulje snimanje njegove filmske karijere.

Pogledajte video

U glavnim ulogama nalaze se Ryan Gosling i Harrison Ford koji reprizira svoju legendarnu ulogu Ricka Deckarda. Jared Leto je prvi među sporednim glumcima, uz Robin Wright, Barkhada Abdija, Davea Bautistu, Anu de Armas, Sylviju Hoeks, Lennie James i Mackenzie Davis.

Redatelj je Denis Villeneuve, jedan od boljih redatelja današnjice. 'Blade Runner 2049' u kina stiže 06. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • povijest činjenica 25.09.2017.

    Što se mene tiče - budućnost je uvijek svijetla. Lights please!

Komentiraj...
Vidi sve komentare