To je to što me zanima!

Blanka Vlašić: Odnedavno mi i obuću i odjeću rade po mjeri...

Atletičarka će se u novoj kampanji Adidasa 'All In' pojaviti s igračima Barcelone, košarkašem Derrickom Roseom, Katy Perry i drugim brojnim svjetskim zvijezdama
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić u novoj kampanji Adidasa, 'All In', pojavljuje se s igračima Barcelone Lionelom Messijem i Davidom Villom, košarkašem Derrickom Roseom, pjevačicom Katy Perry i drugim svjetskim zvijezdama. Atletičarka se na promociji branda 'All In' pojavila u elegantnoj crnoj haljinici i bijelim tenisicama.

- Obožavam Adidas. Već deset godina surađujemo, a odnedavno mi rade i obuću i odjeću po mjeri - rekla nam je Splićanka.

Dodala je kako je to samo potvrda njenog rada. Blanka kaže da trenutačno nema previše slobodnog vremena jer je prezauzeta treninzima i pripremama za SP u Koreji gdje joj je cilj zlatna medalja. Atletičarka je zaigrala i interaktivni nogomet. Na promociji u zagrebačkom Domu likovnih umjetnika, popularnoj Džamiji, bili su i Luka Nižetić, Mario Ančić, Amar Bukvić, Lana Klingor, Renata Sopek i drugi.

- Zaljubio sam se u ovu odjeću i obuću kad sam bio klinac. Vidio sam neke 'fora' tenisice i od tad ne prestajem nositi slične modele - kaže Luka Nižetić.

Otkrio nam je kako ne troši previše novca na odjeću te kako se najugodnije osjeća u trenirci. Kako kaže, nosio bi ih po cijele dane da mu to posao dopušta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • batiatus 17.03.2011.

    Blanka carica!!

  • tajnamoja 17.03.2011.

    Koji br obuće Blanka nosi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare