To je to što me zanima!

Blanku Vlašić su kritizirali jer je sama montirala kolica pa je uposlila muža: Tata na dužnosti

Vlašić bi trebala roditi u Splitu, a nedavno je u intervjuu za RTL rekla kako je spremna za bebu i za sve što je čeka nakon porođaja. Osjeća se vrlo uzbuđeno i jedva čeka upoznati novog člana obitelji
Vidi originalni članak

Bravo, Blanka, ali ovo je trebao složiti suprug, pisali su nedavno pratitelji Blanki Vlašić (38) ispod videa u kojem je sama složila kolica. Naša atletičarka uskoro će postati majka, sa suprugom Rubenom Van Guchtom (35) očekuje sina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon 'kritika' da bi i muža trebalo uključiti u sve, Blanka je objavila fotku kako Ruben bira autosjedalicu za mališana. Kasnije se pohvalila i da je već namontirana na zadnje sjedište auta. 

- Tatina dužnost - napisala je trudnica. 

NE OBAZIRU SE NA KOMENTARE Unatoč šuškanjima o preljubu, Blanka i suprug uživaju u Splitu

Iako se nedavno pričalo o tome da je Ruben navodno prevario Blanku, kao i problemima u braku, oboje su demantirali te tvrdnje.

Vlašić bi trebala roditi u Splitu, a nedavno je u intervjuu za RTL rekla kako je spremna za bebu i za sve što je čeka nakon porođaja. Osjeća se vrlo uzbuđeno i jedva čeka upoznati novog člana obitelji. Osvrnula se i na temu poroda za koji je rekla da je svjesna boli, ali bi htjela dijete roditi prirodnim putem.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sunčandan 28.10.2022.

    a moja Blanka

  • Zlatna Vuga 28.10.2022.

    A da ju pustite na miru nek radi što hoće. Strašna stvar sastaviti kolica, zašto bi to morao raditi otac. I ja sam za svoje dijete sama slagala kolica jer mi je to bilo gušt i veselje. Otkud bilo kome pravo određivati tko će što raditi u braku. Onaj tko razvlači po novinama nekakvu možebitnu nevjeru nek mu se to vrati kao bumerang jer stvarno je zločesto izlagati stresovima trudnu ženu.

  • 28.10.2022.

    samo da ne bude još jedan tata na papiru ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare